Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σκληρή επίθεση με βαριές κατηγορίες από Δημαρχόπουλο στη δημοτική αρχή

Σκληρή επίθεση με βαριές κατηγορίες από Δημαρχόπουλο στη δημοτική αρχή

0

Χρεώνει στον Τσέπελη την επιδημιολογική φόρτιση του νομού: Μετατρέψετε την πόλη μας από Αρχόντισσα της Θράκης σε μια «υγειονομική βόμβα»

Είναι πασιφανής η ανεπάρκεια διαχείρισης της κρίσης από τη σημερινή δημοτική αρχή σε σχέση με την πανδημία του κορωναϊού COVID-19 στην περιοχή μας.

Η απεριόριστη χαρά των αιρετών εκπροσώπων στη διοίκηση του Δήμου μας, που εκφράζεται σε κάθε απόφασή τους ή σε κάθε άστοχη και άκρως επικίνδυνη ενέργεια και δράση τους, δεν μπορεί να αποσβέσει την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η πόλη μας.

Η αλήθεια είναι ότι η Ξάνθη μας κατέκτησε ξανά άλλη μια αρνητική πρωτιά. Όλη η Ελλάδα ασχολείται ξανά μαζί μας αφού αποτελούμε το «μαύρο πρόβατο» της χώρας μας, εξαιτίας της δικής σας διαχείρισης κατά την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Οι συμπολίτες μας παρότι έλαβαν όλα τα μέτρα, παρότι επέδειξαν μεγάλη υπευθυνότητα και υπομονή όλο αυτό το διάστημα, σήμερα   εξ αιτίας της επιπολαιότητας και της ανευθυνότητάς σας, είναι τρομοκρατημένοι και προβληματισμένοι αφού η Ξάνθη μας «νοσεί».

Σχολικές μονάδες κλείνουν, δημόσιες υπηρεσίες όπως τα Δικαστήρια Ξάνθης και ο Δικηγορικός Σύλλογος έχουν αναστείλει την λειτουργία τους και την εξυπηρέτηση του κοινού.

Η τοπική κοινωνία είναι κυριολεκτικά ανάστατη, αφού πλέον φτάσαμε στο σημείο να είμαστε η μοναδική πόλη για την οποία μόνη λύση αποτελεί η διεξαγωγή μαζικών τεστ σε κάθε σπίτι πόρτα-πόρτα.

Δυστυχώς, καταφέρατε μέσα σε λίγους μήνες να μετατρέψετε την πόλη μας από Αρχόντισσα της Θράκης σε μια «υγειονομική βόμβα».

Δεν υπάρχει δείγμα σοβαρότητας από μέρους σας…

Λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια μας!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συναντήθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ με τον βουλευτή της ΝΔ, Άγγελο Συρίγο

Ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκε η ανάπτυξη του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Χθες Τρί…