Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ρίξεις στην αντιπολίτευση: Καβγάς με ανακοινώσεις από Παπαχρόνη-Δημαρχόπουλο

Ρίξεις στην αντιπολίτευση: Καβγάς με ανακοινώσεις από Παπαχρόνη-Δημαρχόπουλο

0

Ο πρώην δήμαρχος χαρακτήρισε «πολιτικό μαξιλαράκι» του Τσέπελη την «Αγάπη για την Ξάνθη μας», η οποία προηγουμένως σχολίασε ως «εκ του αποτελέσματος αποτυχημένη επιλογή» τη θητεία του

 Καβγάς μέσω ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις παρατάξεις Δημαρχόπουλου και Παπαχρόνη και μάλλον είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν δημόσια «μαχαίρια» στην αντιπολίτευση, η οποία επιχειρεί κατά περιπτώσεις να δημιουργεί συνέργειες, προκειμένου να προωθεί διεκδικήσεις και να εκδηλώνει τις αντιρρήσεις της στις αποφάσεις της δημοτικής αρχής.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας», η οποία χαρακτήρισε «εκ του αποτελέσματος αποτυχημένη επιλογή» τη θητεία του πρώην δημάρχου.

 «Αγάπη για την Ξάνθη μας»: Η παράταξη του κ. Δημαρχόπουλου ήταν η αιτία να συμμετάσχουμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη Δημαρχόπουλου συγκεκριμένα ανέφερε: «οδηγηθήκαμε από μία εκ του αποτελέσματος αποτυχημένη επιλογή σε μία κακή λύση. Η παράταξη του κ. Δημαρχόπουλου ήταν η αιτία να συμμετάσχουμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, οι οποίες ανέδειξαν τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Δυστυχώς η ορθότητα της τότε παρότρυνσής μας να «μαυρίσουμε» και τους δύο επιβεβαιώνεται με το χειρότερο δυνατό τρόπο καθώς πολύ νωρίς η ποσοτική και ποιοτική ανεπάρκεια των νυν Διοικούντων κατέστη πασιφανής σε όλα τα επίπεδα» και στο πλαίσιο της στηλίτευσης της Διοίκησης της σημερινής δημοτικής αρχής γνωστοποίησε ότι ανέλαβε την πρωτοβουλία της διεξαγωγής σειράς τηλεδιασκέψεων σχετικά με τα μείζονος σημασίας θέματα της επικαιρότητας μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης, με εκ περιτροπής «οικοδεσπότη» και συντονιστή κάθε φορά και μία άλλη αντιπολιτευτική Παράταξη.

 Μ. Δημαρχόπουλος: Από την μια γκρινιάζεις με τις πρακτικές της σημερινής Δημοτικής Αρχής και από την άλλη μονίμως «βάζετε πλάτη» στον σημερινό δήμαρχο

Ο πρώην δήμαρχος απάντησε προσωπικά στον Γιάννη Παπαχρόνη, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, «μάλλον προσπαθείς να αποτινάξεις από τα μάτια του κόσμου την ρετσινιά που ήδη σου καταλογίζουν οι πολίτες – ότι είσαι το «πολιτικό μαξιλαράκι» του κ. Τσέπελη στη διοίκηση του Δήμου μας. Ο ρόλος σου πλέον είναι γνωστός. Όχι μόνο μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και στην κοινωνία της πόλης μας, αφού οι πολίτες παρακολουθούν και αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Με τις κινήσεις σου, το αποδεικνύεις καθημερινά με τον τρόπο που ασκείς πολιτική. Από την μια γκρινιάζεις με τις πρακτικές της σημερινής Δημοτικής Αρχής και από την άλλη μονίμως «βάζετε πλάτη» στον σημερινό δήμαρχο και στις δράσεις του… Ακόμη και όταν στις πρόσφατες εκλογές συγκρούονταν δυο διαφορετικές νοοτροπίες, ήσουν ο ΜΟΝΟΣ που πήρες σαφή πολιτική θέση… και το αποτέλεσμα για την πόλη μας, το βιώνουμε όλοι. Αναζήτησε αλλού, «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ» και πρόσθεσε: «τα μικρά πολιτικά ανθρωπάκια απομονώνονται στο μικρόκοσμο της ανυπαρξίας τους».

 Χ. Διαφωνίδης: Δοκιμαστήκατε, αποτύχατε, κουράσατε

Στην ανάρτηση του Μπάμπη Δημαρχόπουλου απάντησε σε σκληρό τόνο ο δημοτικός σύμβουλος Χάρης Διαφωνίδης, που επεσήμανε καταληκτικά στο σχόλιό του, «Ποιες δύο νοοτροπίες; Του κομματικού σωλήνα με τα ενδοοικογενειακά σας θέματα στην ΝΔ; «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ» αποζητήστε εσείς, αφού στο κολυμβητήριο δεν μπορεί να ξεπλυθεί το πρόσφατο παρελθόν απραξίας. Ή εναλλακτικά συνεχίστε να πλατσουρίζετε στην λεκάνη σας, φωνασκώντας ενίοτε για να δώσετε το παρών. Τα καλύτερα ευχόμαστε να έρχονται, αλλά δεν θα είναι από όλα τα βαρίδια του τοπικού συστήματος πρώην, νυν και τέως. Δοκιμαστήκατε, αποτύχατε, κουράσατε. Η καληνύχτα στο κλείσιμό σας ήταν το μοναδικό εύστοχο με ψήγματα αυτοκριτικής. Ξέρω, ξέρω, άγνωστη λέξη».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…