Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παίκτης της σεζόν για την Ξάνθη ο Αμπάντ!

Παίκτης της σεζόν για την Ξάνθη ο Αμπάντ!

0

Αναδείχθηκε από την Superleague σε διαδικτυακή ψηφοφορία

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αναδείχθηκε κορυφαίος της Ξανθιώτικης ομάδας στη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο Κάρλος Αμπάντ κατά γενική ομολογία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και  υπερασπίστηκε αξιοπρεπώς την εστία της Ξάνθης, καταγράφοντας 23 συμμετοχές και 2.202 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας τις περισσότερες αποκρούσεις στην κανονική περίοδο (70), αλλά και τα περισσότερα κλεψίματα (98).

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στη σχετική ψηφοφορία που διοργάνωσε η Super League 1 για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη της θρακιώτικης ομάδας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω του τους Χρήστο Λισγάρα και Αριστοτέλη Καρασαλίδη. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι ο Άμπαντ έχει τραβήξει τα βλέμματα κάποιων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος (π.χ. του Άρη), που θα τον ήθελαν στο έμψυχο δυναμικό τους την ερχόμενη σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει για την ψηφοφορία του καλύτερου παίκτη της Ξάνθης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της τρέχουσας περιόδου:

“Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα, των τριών πρώτων ποδοσφαιριστών σε ψήφους, του διαγωνισμού NIVEA MEN Player of the Club της Ξάνθης.

1/ Αμπάντ 22,05%

2/ Λισγάρας 18,50%

3/ Καρασαλίδης 13,58%”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …