Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ O Βόλος επικράτησε με 1-0 κι αρχίζουν τα προβλήματα για την Ξάνθη

O Βόλος επικράτησε με 1-0 κι αρχίζουν τα προβλήματα για την Ξάνθη

0

Μουδιασμένη η τοπική ομάδα στην πρεμιέρα

Με ήττα ξεκίνησε τους αγώνες των play out η Ξανθιώτικη ομάδα, στη δεύτερη αγωνιστική απέναντι στο Βόλο που ήταν πιο έτοιμος μιας και είχε ανακτήσει τον ρυθμό του μετά τον αγώνα της προηγούμενη εβδομάδας, ενώ οι παίκτες της Ξάνθης ήταν «μουδιασμένοι» από την περισσότερες από 100 ημέρες απραξίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν εξ’ αρχής τα ηνία και προσπαθούσαν να αναπτυχθούν ορθολογικά, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Μάντζης έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Τσαούση που πλάσαρε εύστοχα και άνοιξε το σκορ.

Το δεύτερο μισό μπορεί να είχε τελείως διαφορετική εικόνα, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε καθώς οι παίκτες της Ξάνθης δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν καμία «σοβαρή» φάση στην εστία του Μελίσσα και καμία αλλαγή δεν βοήθησε για να αλλάξει τη ροή του παιχνδιού.

Βόλος (Στ. Ξηροφώτος): Μελίσσας, Διαμάντης, Οικονόμου, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσαούσης (88′ Μπαλογιάννης), Ζοάο (80′ Λύρατζης), Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Μαξ, Μάντζης (90΄+3΄Κάσες).

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Καμαρά (53′ Τερκί), Κοβάτσεβιτς (70′ Μουλέν), Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ (70′ Τζουρίσκοβιτς), Εντουάρντο (30′ Μπαριέντος), Φοσέ (53′ Κάστρο).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …