Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νίκος Καραγεωργίου: “Κανείς δεν μπορεί να παίξει με την ιστορία της Ξάνθης”

Νίκος Καραγεωργίου: “Κανείς δεν μπορεί να παίξει με την ιστορία της Ξάνθης”

0

Παράπονα του προπονητή μετά την ήττα

O προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου, εξέφρασε παράπονα για τη διεξαγωγή των πλέι – άουτ μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, σχολιάζοντας όχι τόσο την εμφάνιση της ομάδας του αλλά τον τρόπο διεξαγωγής με την Ξάνθη να παίζει τρία ματς σε μια εβδομάδα ενώ τόνισε σίγουρος για την παραμονή αν “σταθούν όλες οι ομάδες στο ύψος των περιστάσεων”

“Νομίζω ότι όλοι μαζί, εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και οργανώνουμε τα παιχνίδια, έχουμε συμβάλει στο να εμφανιστεί η ομάδα με αυτόν τον τρόπο. Ένα είναι το κανάλι που μεταδίδει το παιχνίδι. Oι ομάδες ψήφισαν να παίξουμε ανά τρεις ημέρες κρίσιμα και οριακά παιχνίδια.

Είμαστε πολύ τυχεροί που δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα σήμερα και θα έπρεπε κάποιοι να αναλάβουν την ευθύνη αυτού του γεγονότος. Ήταν ξεκάθαρο ότι το μυαλό δεν ήταν καθαρό, ούτε τα πόδια μπορούσαν να πάνε. Βάλαμε κάποια παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο, αλλά με το 2-0 ήταν ήδη πολύ δύσκολο. Φυσικά και μπορούμε να μείνουμε. Είμαστε 40-45 χρόνια στο γήπεδα, λέτε να μην μπορούμε;

Η Ξάνθη έχει ιστορία και δεν μπορεί να παίζει κανένας με αυτή την ιστορία, ας τα αφήσουν αυτά που λένε. Θα πρέπει να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Όλοι. Να παίξουν τα παιχνίδια όπως πρέπει και στο τέλος θα δούμε ποιος θα τα καταφέρει”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Super League 2: Αποφασίστηκε να μετατεθεί η πρεμιέρα άλλη μία εβδομάδα

Στις 7 και 8 Νοεμβρίου- με ΑΕΛ το πρώτο παιχνίδι του ΑΟΞ Νέα μετάθεση πήρε η προγραμματισμ…