Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μετά την 2η αγωνιστική το εξ αναβολής παιχνίδι Ξάνθη – Ατρόμητος

Μετά την 2η αγωνιστική το εξ αναβολής παιχνίδι Ξάνθη – Ατρόμητος

0

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής play off και play out

Τα 29 κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Ξάνθη μετά τους μαζικούς ελέγχους του ΕΟΔΥ, απομακρύνουν το ενδεχόμενο να οριστεί άμεσα το αναβληθέν παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Η αναμέτρηση που είχε οριστεί αρχικά για το περασμένο Σάββατο, μετά αναβλήθηκε για 24 ώρες και πήγε Κυριακή και τελικά αναβλήθηκε επ’ αόριστον με τις πρώτες πληροφορίες να τοποθετούν τον αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη, ανάλογα βέβαια με τα αποτελέσματα στην δειγματοληψία του πληθυσμού στην Ξάνθη.

Τα αποτελέσματα από αυτήν την δειγματοληψία δεν είναι ενθαρρυντικά και δεν αναμένεται να οριστεί άμεσα, μέσα στην εβδομάδα τουλάχιστον, το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεδομένου ότι οι δύο ομάδες έχουν να δώσουν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής το Σάββατο, θεωρείται σίγουρο ότι το παιχνίδι «πάει» για μετά και τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ. Ίσως για την άλλη Τετάρτη 17 Ιουνίου, ίσως και για την μεθεπόμενη στις 24 Ιουνίου, ανάλογα και με την πορεία της πανδημίας στην Ξάνθη.

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής των play off και play out

Κι ενώ δεν είδαμε αγωνιστική δράση ακόμα στην Ξάνθη, στην υπόλοιπη χώρα κύλησε ομαλά η πρώτη αγωνιστική σε play off και play out.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει από την έδρα του ΠΑΟΚ με 1-0 και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ.

Στα play out ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με ανατροπή της ΑΕΛ στη Λάρισα με 2-1 και προσπέρασε τον Ατρόμητο που έχει αγώνα λιγότερο ενώ η Λαμία νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό, κάνοντας δώρο στην Ξάνθη αφού κράτησε τα καναρίνια κάτω από την ομάδα της Ξάνθης. Ο Παναιτωλικός έμεινε στους 17 βαθμούς ενώ η Ξάνθη με ένα ματς λιγότερο έχει 18. Ο Πανιώνιος ανέβηκε στους 14 και είναι πλέον σε απόσταση βολής από τους Αγρινιώτες.

Playoff – 1η αγωνιστική

Άρης – ΟΦΗ 3-1 (42′, 73′ Γκάμα, 80′ Κόρχουτ – 21′ Σακόρ)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1 (23′ Ελ Αραμπί)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1 (75′ Λιβάγια – 65′ Μακέντα)

Η Βαθμολογία

Playout – 1η αγωνιστική

Πανιώνιος – Βόλος 1-0 (57′ Τσιλούλης)

Ξάνθη – Ατρόμητος (αναβλήθηκε)

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 1-2 (42′ Μιλοσάβλιεβιτς – 45′ + 4′ Μπαράλες, 55′ Λουίς Φερνάντεθ)

Λαμία – Παναιτωλικός 2-0 (29′ Βιγιάλμπα, 78′ Μπιανκόνι)

Η Βαθμολογία

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…