Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Επιστολή και από την Μ. Παυλίδου στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των αγροτών

Επιστολή και από την Μ. Παυλίδου στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των αγροτών

0

Βρέθηκε σε καλλιέργειες που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών

Μετά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στους Δ. Αβδήρων και Δ. Τοπείρου Π.Ε. Ξάνθης, η Μαρίνα Παυλίδου, πολιτευτής της Νέα Δημοκρατίας ανέλαβε την πρωτοβουλία και απέστειλε επιστολή στον ΕΛΓΑ προς επίσπευση των διαδικασιών αποζημίωσης των αγροτοπαραγωγών που επλήγησαν, τόσο από την χαλαζόπτωση, αλλά και από το δυνατό αέρα.

Στη σχετική δήλωσή της σημείωσε: «ο πρωτογενής τομέας αποτελεί τη “ραχοκοκκαλιά” της ελληνικής οικονομίας και πρέπει να στεκόμαστε αρωγοί με κάθε δυνατό τρόπο προς στήριξη των αγροτών μας κι ιδίως των τοπικών παραγωγών της Ξάνθης μας. Θέλησα η ίδια να δω τις ζημίες από κοντά και να ακούσω τους αγρότες μας. Τα τελευταία καιρικά φαινόμενα, δυστυχώς, με τις συνεχείς βροχοπτώσεις, αλλά και χαλαζοπτώσεις, όπως και το δυνατό αέρα, “γονάτισαν” τους παραγωγούς μας.

Είμαστε σίγουροι, ότι η Κυβέρνηση θα δώσει τη δέουσα προσοχή και σημασία, όπως και η Διοίκηση του ΕΛΓΑ, ώστε να γίνουν οι δέουσες και νόμιμες ενέργειες προς αποκατάσταση των ζημιών και άμεση αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

108 τα νέα κρούσματα στην Ξάνθη

729 συνολικά στην ΑΜΘ   Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τετάρτη 6 Ιουλίου ότι τα νέα εργαστηρια…