Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ενημερωτικές συγκεντρώσεις και τεστ αύριο και μεθαύριο στο νομό

Ενημερωτικές συγκεντρώσεις και τεστ αύριο και μεθαύριο στο νομό

0

Αποφασίστηκαν σε σημερινή σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια. Ρόλο συντονιστή για την αντιμετώπιση του covid-19 ανέλαβε ο Νίκος Ευφραιμίδης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης συνάντηση με τα στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που βρίσκονται στον Νομό μας με την παρουσία Δημάρχων, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Ξάνθης, του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, της Διοίκησης και Στελεχών του Νοσοκομείου Ξάνθης, του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Εχίνου, της Επόπτριας των Κινητών μονάδων ΕΟΔΥ ΠΕ Ξάνθης.

Κατά την συνάντηση αυτή αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών καθώς και συνέχιση των δειγματοληπτικών ελέγχων στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης την Κυριακή από 11.00π.μ. έως 17.00μ.μ και την Δευτέρα από 09.00π.μ. έως 17.00 μ.μ.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευφραιμίδης, σημείωσε: “Στην τελευταία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη με τον καθηγητή κύριο Σωτήριο Τσιόδρα και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κύριο Νικόλαο Χαρδαλιά μου ανατέθηκε ο ρόλος του συντονισμού για την αντιμετώπιση του covid-19 σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας. Η συνεργασία όλων, με επιμονή και υπομονή είναι απαραίτητη προκειμένου να ξεπεράσουμε το πρόβλημα, γιατί ο τόπος μας το αξίζει”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…