Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χωρίς απουσίες η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Χωρίς απουσίες η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

0

Το Σάββατο στα Πηγάδια για τα play outs

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του πρώτου αγώνα των play out με τον Ατρόμητο που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του, το τελευταίο διάστημα δίνουν τις οδηγίες τους σε τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στον καλύτερο δυνατό βαθμό  και να αποφύγει τυχόν δυσάρεστες περιπέτειες στο τέλος της σεζόν.

Στην προπόνηση της Κυριακής έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός των Φάκκη και Τενεκέ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Απομακρύνθηκαν τα γραφεία της ΠΑΕ Ξάνθη από το Σαλέ

Νέα εξέλιξη που αφορά τη σύνδεση της ΠΑΕ με το ξενοδοχείο Le Chalet.  Συγκεκριμένα, τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη μετακινήθηκαν από το ξενοδοχείο Le Chalet στο προπονητικό της κέντρο που βρίσκεται πλησίον του Arena. Και στεγάζονται στους πάνω ορόφους των αποδυτηρίων.

Αυτό σημαίνει πως η μοναδική σύνδεση – προς το παρόν – που υπάρχει με εκμίσθωση ΠΑΕ και ξενοδοχείου είναι οι προπονήσεις των υποδομών που -βέβαια- ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Μαΐου είχε γίνει γνωστό πως το Σαλέ και τα βοηθητικά γήπεδα αποτέλεσαν παρελθόν από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη, αφού η ομάδα έκανε οριστικό διαχωρισμό εγκαταστάσεων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…