Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανησυχεί ο Ατρόμητος για την ασφάλεια του αγώνα λόγω κορωνοϊού

Ανησυχεί ο Ατρόμητος για την ασφάλεια του αγώνα λόγω κορωνοϊού

0

Υποβλήθηκαν σε τεστ για άλλη μια φορά οι παίκτες της Ξάνθης

Η έξαρση του κορωνοϊού στο νομό Ξάνθης, και τα μαζικά τεστ που γίνονται για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, φαίνεται πως έχουν προβληματίσει τους παράγοντες του Ατρόμητου για την ασφάλεια της ομάδας τους στο αυριανό παιχνίδι στα Πηγάδια.

Ο Ατρόμητος, έστειλε επιστολή προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με την οποία ρωτά για την ασφάλεια της αποστολής του ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή. Ζητά ενημέρωση αλλά και κατευθυντήριες γραμμές από τις δημόσιες Αρχές για το παιχνίδι του Σαββάτου (6/6, 20:00), που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Ο Ατρόμητος δεν ζητεί ούτε υπαινίσσεται αναβολή, αλλά θέλει λεπτομερή απεικόνιση της κατάστασης στην Ξάνθη, προκειμένου να ληφθεί η απόφαση που θα εγγυάται την ασφάλεια στο σύνολο των εμπλεκομένων στο παιχνίδι.

Η ΠΑΕ Ξάνθη από την πλευρά της, πριν την προπόνηση της Τετάρτης υπέβαλε στα καθιερωμένα τεστ  για τον κορωνοϊό γι’ άλλη μία φορά, προπονητικό επιτελείο, προσωπικό και ποδοσφαιριστές.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε θέματα φυσικής κατάστασης και τακτικής στα παιχνίδια υποομάδων σε προσαρμοσμένους αγωνιστικούς χώρους, ενώ προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν.

Η πρώτη αγωνιστική των αγώνων  play out

Ξάνθη-Ατρόμητος

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης

Πανιώνιος-Βόλος

Λαμία-Παναιτωλικός

Η πρώτη αγωνιστική των αγώνων play off

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Αρης-ΟΦΗ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…