Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανεπάρκεια στη διαχείριση της κατάστασης στην Ξάνθη χρεώνει στην ΠΑΜΘ ο Οδ. Βουρβουκέλης

Ανεπάρκεια στη διαχείριση της κατάστασης στην Ξάνθη χρεώνει στην ΠΑΜΘ ο Οδ. Βουρβουκέλης

0

« Η διοίκηση της Περιφέρειας έστω και την ύστατη στιγμή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά και υπεύθυνα με την υγεία των πολιτών»

 

Σκληρή κριτική ασκεί στην διοίκηση της Περιφέρειας ο περιφερειακός σύμβουλος με την «Περιφερειακή Σύνθεση» Οδυσσέας Βουρβουκέλης, σχετικά με την επιδημιολογική κατάσταση στο νομό Ξάνθης, τονίζοντας ότι πρέπει να της αναγνωριστούν ευθύνες για το γεγονός ότι αγνόησε τις εκκλήσεις του ιατρικού συλλόγου για μαζικά τεστ. Στη δήλωσή του αναφέρει: «είναι τουλάχιστον λυπηρό το όνομα της πόλης μας να έχει γίνει πια συνώνυμο της καραντίνας λόγω κορωνοϊού.

Η ανεπάρκεια της διοίκησης της Περιφέρειας που είχα επισημάνει από την αρχή του προβλήματος και ήδη από την πρώτη καραντίνα, αποδεικνύεται με τον πλέον περίτρανο τρόπο μετά και το νέο lockdown.

Ο κ. Μέτιος και οι συν αυτώ, αδιαφορώντας πλήρως για την υγεία των συμπολιτών μας αλλά και για τις οικονομικές επιπτώσεις σε όλο το νομό Ξάνθης, αγνόησε την προτροπή του ιατρικού συλλόγου για μαζικά τεστ κυρίως στην περιοχή του Δήμου Μύκης από την πρώτη περίοδο της καραντίνας, με αποτέλεσμα για δεύτερη φορά τόσο ο εν λόγω ευαίσθητος – για πολλούς λόγους δήμος – να μπαίνει ξανά σε καραντίνα, αλλά και ολόκληρη η Ξάνθη να βρίσκεται σε κλοιό μέτρων και οι κάτοικοί της να είναι αναγκασμένοι να κυκλοφορούν παντού με μάσκες.

Καλούμε την διοίκηση της Περιφέρειας έστω και την ύστατη στιγμή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ασχοληθεί επιτέλους ΣΟΒΑΡΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ με την υγεία των πολιτών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

“Έφυγε” η Φώφη Γεννηματά

Στα 57 της χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο-  Θλίψη σ’ όλη τη χώρα για το ξαφνικό…