Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3.500 μάσκες από το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» στους καθηγητές και επιτηρητές των Πανελλήνιων εξετάσεων

3.500 μάσκες από το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» στους καθηγητές και επιτηρητές των Πανελλήνιων εξετάσεων

0

Παραδόθηκαν από το δήμο Ξάνθης στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σε ένα ειδικό πλαίσιο καλούνται φέτος οι νέοι μας να ξεπεράσουν επιπλέον δυσκολίες και να αφοσιωθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν το μέλλον τους.

Ο Δήμος Ξάνθης παρέλαβε από το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» και τον Όμιλο Πλαστικά Θράκης 3.500 μάσκες που παρέδωσε ήδη στον Διευθυντή  Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Γιώργο Παπαθανασίου με την παρουσία της  Πρόεδρου  της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κας Δήμητρας Κοτσάκη και θα χρησιμοποιηθούν από τους καθηγητές και επιτηρητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική χειρονομία  το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» και τον Όμιλο Πλαστικά Θράκης που βρίσκεται διαρκώς  δίπλα στην κοινωνία της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, δίνοντας στην πράξη ισχυρά  μηνύματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης. Όλοι μας στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών μας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 και είμαστε εδώ να προσφέρουμε ότι απαιτείτε για την υποδειγματική εξέλιξη της διαδικασίας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιορτινή βραδιά για τα μέλη του ΚΑΠΗ από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων την 1η Οκτωβρίου   Το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ξάνθης τ…