Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Super League: Πρόταση για σέντρα στις 6 Ιουνίου

Super League: Πρόταση για σέντρα στις 6 Ιουνίου

0

Αναμένεται από την πολιτεία το υγειονομικό πρωτόκολλο

Το διήμερο 6-7 Ιουνίου θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της Super League, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του συνεταιρισμού στην τελευταία του τηλεδιάσκεψη. Η πρόταση αυτή κατατέθηκε από τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου και έγινε αποδεκτή από τους εκπροσώπους των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

Αυτή θα είναι η πρόταση που θα τεθεί υπόψιν της κυβέρνησης και θα μεταβιβαστεί στην υγειονομική επιτροπή, η οποία και θα αποφασίσει. Πάντως, δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο κώλυμα, από τη στιγμή μάλιστα που άναψε το “πράσινο φως” για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις. Απλά, θα πρέπει να βγει ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο να αφορά τους αγώνες.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου, ενώ πιθανολογείται ότι μετά τη λήξη των πλέι οφ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη γίνει οι πρώτοι ημιτελικοί στα ζευγάρια ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (3-2) και ΑΕΚ – Άρης (2-1). Αυτό είναι το πλάνο για την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αναφορικά με την περίπτωση εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊού σε ομάδα της Super League, ο ΕΟΔΥ με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή κατά τη σύσκεψη της περασμένης Πέμπτης (14/5). Όπως ανακοινώθηκε προς τον διευθυντή αγωνιστικού της Super League, το άτομο που θα προσβληθεί από Covid-19, θα τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα όπως ορίζεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα θ’ απομονωθεί για πέντε μέρες σε χώρο που θα προκαθοριστεί από τη διοργανώτρια αρχή ή το ίδιο το κλαμπ.

Εξάλλου, ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum, ενώ η συζήτηση επί των χορηγικών παροχών θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο Δ.Σ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …