Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Sunlight: «Ομπρέλα» προστασίας στην ΑΜΘ κατά του κορωνοϊού

Sunlight: «Ομπρέλα» προστασίας στην ΑΜΘ κατά του κορωνοϊού

0

Με μία από τις μεγαλύτερες δωρεές με στρατηγικό προσανατολισμό τη Θράκη, η εταιρεία στηρίζει Νοσοκομεία, σχολεία, δημόσιους φορείς και ιδρύματα

Ξεκίνησαν ήδη οι διανομές ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Ανάμεσα στους φορείς που ενισχύει το Νοσοκομείο Ξάνθης, σχολεία όλων των δήμων του νομού, οι δήμοι Ξάνθης και Τοπείρου και το Γηροκομείο

Σε μία από τις μεγαλύτερες δωρεές (αν όχι η μεγαλύτερη) με στρατηγικό προσανατολισμό στη Θράκη και τους φορείς που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορωνοϊό προχώρησε η SUNLIGHT, επιδεικνύοντας ταχύτατα αντανακλαστικά στην ενεργοποίηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δωρεά εξοπλισμού στα Νοσοκομεία της ΑΜΘ

Η γνωστή εταιρεία αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας, με παραγωγικές εγκαταστάσεις στο Όλβιο Ξάνθης, με την υποστήριξη του Ομίλου Olympia προχωρά σε μία πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την ενίσχυση της Υγείας και της Παιδείας των τοπικών κοινωνιών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο της ενεργοποίησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Μέσω των δωρεών που έχει δρομολογήσει, η εταιρεία υποστηρίζει νοσοκομεία, σχολεία και φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία και φορείς.

Με σκοπό την ενίσχυση των υποδομών και των ανθρώπων που σήκωσαν και συνεχίζουν να αναλαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο φορτίο της πανδημίας, η Sunlight θα παραδώσει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σε μια περιοχή δηλαδή που δοκιμάστηκε ιδιαιτέρως από τον COVID-19.

770 laptops στα σχολεία Καβάλας, Ξάνθης, Τοπείρου, Μύκης, Αβδήρων και Κομοτηνής

Παράλληλα, θα προσφέρει 770 laptops στα συνολικά 364 δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Καβάλας, Ξάνθης, Τοπείρου, Μύκης, Αβδήρων και Κομοτηνής ενισχύοντας τις ψηφιακές δυνατότητες των τοπικών σχολείων και τη συμμετοχή σε προγράμματα τηλεκπαίδευσης χιλιάδων μαθητών.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2019 στήριξε και συμμετείχε ως μέγας χορηγός στη διοργάνωση του 6ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Ξάνθης.

Στήριξη σε δήμους και Σώματα Ασφαλείας με τεχνολογικό εξοπλισμό

Αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά και το ιδιαίτερα δύσκολο έργο στην παρούσα συγκυρία, η Sunlight συνδράμει επίσης, με τεχνολογικό εξοπλισμό τη λειτουργία των δήμων Ξάνθης, Τοπείρου, Κομοτηνής και Μαρωνείας – Σαπών, τις αστυνομικές διευθύνσεις Ξάνθης και Ροδόπης, καθώς και τα πυροσβεστικά τμήματα Ξάνθης και ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Τέλος, μέσω του Μη Κυβερνητικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ» θα ενισχύσει με τεχνολογικό εξοπλισμό το Γηροκομείο Ξάνθης «Μέγας Βασίλειος» και το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις

Ήδη οι πρώτες παραδόσεις ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία, σχολεία και φορείς της περιοχής έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σημειώνουμε ότι, η εταιρεία επιλέγει να νοηματοδοτεί τις δωρεές της με επίκαιρα κοινωνικά μηνύματα και διοργανώσεις, με στοχευμένη πρόθεση ενίσχυσης και ανάδειξης της Θράκης και των κατά τόπους περιοχών όπου δραστηριοποιείται (Ξάνθη και Κομοτηνή).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…