Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στούρτζεον: «Ψευδή, εμετικά και προσβάλλουν την προσωπικότητα μου»

Στούρτζεον: «Ψευδή, εμετικά και προσβάλλουν την προσωπικότητα μου»

0

Διαψεύδει ο παίκτης δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα για Ξάνθη- ΠΑΟΚ

Ο επιθετικός της Ξάνθης, Φάμπιο Στούρτζεον, διαψεύδει ότι αναφέρθηκε σε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα, Ο Jogo, στην τιμωρία της ομάδας της Θράκης λόγω πολυιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ.

Η Jogo έδωσε στη δημοσιότητα ολόκληρη τη συνέντευξη με τον Φάμπιο Στούρτζεον – να δηλωνει:  “Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, λόγω του γεγονότος ότι ο πρόεδρός μας είναι ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ αυτοί (ο ΠΑΟΚ) έχασαν 7 βαθμούς. Με αυτήν την τιμωρία θα παλέψουμε για την παραμονή μας και όχι για την Ευρώπη”.

Ωστόσο ο παίκτης διέψευσε άμεσα με επιστολή του προς την ΠΑΕ Ξάνθης, τις δηλώσεις αυτές που φέρεται ότι έκανε. Συγκεκριμένα, η σελίδα του ΑΟΞ παρουσίασε επιστολή του Στάρτζεον προς το ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία είναι δακτυλογραφημένη αλλά φέρει στο τέλος ιδιόχειρα το ονοματεπώνυμό του. Ο Πορτογάλος άσσος εμφανίζεται να διαψεύδει τα περί πολυϊδιοκτησίας, όχι ωστόσο τα περί αποχώρησής του από την Ξάνθη και γενικά την Ελλάδα.

Ο Στάρτζεον εμφανίζεται μάλιστα διατεθειμένος να προσφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον όσων αναπαράγουν τα ψεύδη, όπως αναφέρει. Η δήλωσή του παρουσιάζεται από την ΠΑΕ Ξάνθη με ένα «ουδέν σχόλιον». Αναλυτικά, σε μεταγραφή, αναφέρει:

“Με μεγάλη μου έκπληξη είδα κείμενα που αναγράφουν ότι είπα σε συνέντευξη ότι έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ κλπ. Όλα αυτά είναι ψευδή. Mου προκαλούν εμετό και προσβάλουν την προσωπικότητά μου.

Αυτό που είπα είναι: “ Μας τιμώρησαν με -12 βαθμούς γιατί μας κατηγόρησαν ότι έχουμε συνιδιοκτησία με άλλη ομάδα. Είναι για αυτό τον λόγο που η ομάδα μου και η άλλη ομάδα είναι στα δικαστήρια.”

Αυτή είναι η όλη αλήθεια και μόνο αυτή. Για την αναπαραγωγή των ψευδών αυτών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητά μου θα ασκήσω τα νομικά μου δικαιώματα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…