Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε η ΠΑΕ Ξάνθη

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε η ΠΑΕ Ξάνθη

0

Κατά της Super League για την μη επιστροφή των 5 βαθμών

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου, μαζί με την προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μη αποβολή της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, θα εκδικαστεί και δεύτερη υπόθεση που αφορά στην ΠΑΕ Ξάνθη.  Και συγκριμένα η τοπική  ΠΑΕ προσέφυγε στο Διαιτητικό κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της περασμένης εβδομάδας για τις θέσεις 7-14.

Η Ξάνθη στο ΔΣ της περασμένης εβδομάδας είχε ζητήσει να της επιστραφούν οι 5 βαθμοί που αφαιρέθηκαν για τις παραβιάσεις στο μετοχολόγιό της, υποστηρίζοντας ότι από την στιγμή που με προσωρινή διαταγή πάγωσε η ανάκληση του πιστοποιητικού της, θα έπρεπε να αρθεί και η απόφαση της τιμωρίας της με αφαίρεση βαθμών για αυτόν τον λόγο.

Ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας είχε διαφορετική αντίληψη, το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και με συντριπτική πλειοψηφία αποφασίστηκε ότι πρέπει να επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας με την Ξάνθη να εκκινεί με -12 βαθμούς (-7 για την πολυϊδιοκτησία και -5 για το μετοχολόγιο) σε σχέση με όσους συγκέντρωσε αγωνιστικά. Εναντίον αυτής της απόφασης προσφεύγει τώρα η Ξάνθη στο διαιτητικό – έχοντας ως διάδικό της την ίδια την Super League και την συγκεκριμένη απόφαση του ΔΣ της Λιγκας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Λεύκιππος λύγισε στην παράταση κι έχασε από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη

Στον πρώτο ημιτελικό των Play off της National League 1 Συγκλονιστική προσπάθεια κατέβαλαν…