Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Ξάνθη ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Ξάνθη ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

0

Την επόμενη εβδομάδα – Θα ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης και θα της επιδοθεί το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης

 «Συναγερμός « στον δήμο για την υποδοχή – Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο δια περιφοράς

Η Κομοτηνή θα ανοίξει την ανακαινισμένη Τσανάκλειο Σχολή προς τιμή της

Η Ξάνθη ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα τέλη της επόμενης εβδομάδας (28 ή 29 Μαΐου) Αυτό έγινε γνωστό από την προεδρία της Δημοκρατίας χωρίς ωστόσο να ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα της Προέδρου.

Στην Ξάνθη η πρώτη επίσημη επίσκεψή της μετά την άρση των περιορισμών λόγω κορωνοϊού

Πιστή στην δέσμευσή της η κα Σακελλαροπούλου που ως γνωστόν κατάγεται από την Σταυρούπολη. Να υπενθυμίσουμε ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είχε επικοινωνήσει με το Δήμαρχο Ξάνθης, μόλις είχε επιβληθεί η εφαρμογή έκτακτων περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας  στην Ξάνθη και είχε υποσχεθεί ότι η Ξάνθη θα είναι ο προορισμός της πρώτης της επίσκεψης μετά την άρση των μέτρων.

«Συναγερμός « στον δήμο για την υποδοχή – Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο δια περιφοράς – Τιμητικές διακρίσεις

Συναγερμός σήμανε στον δήμο Ξάνθης και την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς έκτακτο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να οργανωθεί η υποδοχή. Η εισήγηση της δημοτικής αρχής ήταν να ανακηρυχτεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου Επίτιμος Δημότης του δήμου Ξάνθης και να της επιδοθεί το Χρυσό μετάλλιο τιμής. Να σημειώσουμε ότι λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας δεν θα διοργανωθούν εκδηλώσεις προς την αποφυγή συνωστισμού.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και στην πρώτη της υποχρέωση για την ημέρα του Πάσχα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε επιλέξει και πάλι τη Θράκη και συγκεκριμένα στρατιωτικές μονάδες του Έβρου.

Η Κομοτηνή θα ανοίξει την Τσανάκλειο Σχολή προς τιμή της

Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Χρόνος» Κομοτηνής η περιοδεία της ΠτΔ δεν θα περιοριστεί στο νομό Ξάνθης. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναμένεται να επισκεφτεί την Κομοτηνή, όπου ο Δήμος Κομοτηνής έχει επιφυλάξει μία «έκπληξη». Πιο αναλυτικά, αναμένεται να λάβει χώρα μικρή δεξίωση και ξενάγηση της στην ανακαινισμένη Τσανάκλειο.

Η ξενάγηση της ΠτΔ δεν θα γίνει εν είδει εγκαινίων, καθώς –λόγω κορωνοϊού- τα εγκαίνια έχουν πάρει μία ακόμη παράταση. Ο αρχικός σχεδιασμός της δημοτικής αρχής περιελάμβανε το άνοιγμα της Τσανακλείου ανήμερα των 100 ετών απελευθέρωσης της Κομοτηνής . Η νέα ημερομηνία εγκαινίων παραμένει άγνωστη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης

Στο τιμόνι του Συλλόγου ο επί σειρά ετών πρόεδρος Λ. Σερραίος: «Θα προασπίσουμε τα συμφέρο…