Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μείωση φορολογίας από την κυβέρνηση και πάγωμα εισφορών στην ΕΠΟ ζήτησε η Ξάνθη

Μείωση φορολογίας από την κυβέρνηση και πάγωμα εισφορών στην ΕΠΟ ζήτησε η Ξάνθη

0

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Superleague

Συνεδρίασε την Τρίτη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, προσπαθώντας μεταξύ άλλων να βρουν λύση στην οικονομική ζημιά που προκάλεσε η πανδημία.

Στην συνεδρίαση αυτή εκφράστηκαν οι ανησυχίες ενόψει της νέας περιόδου ως προς το οικονομικό τοπίο. Εκπρόσωποι αρκετών ομάδων της Λίγκας πρότειναν να ζητηθεί οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία, να μειωθεί κι άλλος ο φόρος στα συμβόλαια, που πρόσφατα «έπεσε» στο 22%, να σταματήσει η Λίγκα να αποδίδει το ποσοστό του 5% στην ΕΠΟ από τα συμβόλαια για τους επόμενους μήνες, ενώ επανήλθε η πρόταση για διεκδίκηση ποσοστού από το Στοίχημα.

Στο κομμάτι της οικονομικής ενίσχυσης από την Πολιτεία αλλά και στην πρόταση να σταματήσει η Λίγκα να αποδίδει το ποσοστό του 5% στην ΕΠΟ τάσσεται υπέρμαχη και η πλευρά της ΠΑΕ Ξάνθη, που εκπροσωπήθηκε από τον Άρη Πιαλόγλου.

Ο Πιαλόγλου μάλιστα αναφέρθηκε για το επίμαχο ζήτημα στη συνεδρίαση της Λίγκας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν υφίσταται θέμα ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Ξάνθης πρότεινε: «Δεν πρέπει να ανταγωνιζόμαστε μεταξύ μας στο θέμα της μείωσης των συμβολαίων. Να πάψουμε να αποδίδουμε τους επόμενους μήνες το 5% στην ΕΠΟ. Να ζητήσουμε μείωση φορολόγησης από την κυβέρνηση».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …