Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Για τα δια περιφοράς συμβούλια διαμαρτύρεται ο Μ. Δημαρχόπουλος

Για τα δια περιφοράς συμβούλια διαμαρτύρεται ο Μ. Δημαρχόπουλος

0

Εκφράζει τη διαφωνία του για την επιλογή της πρόσκλησης της ΠτΔ και τα κόστη της επίσκεψης

Με αγανάκτηση διαμαρτύρεται ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καθώς ο τρόπος αυτός αποκλείει τη δυνατότητα διαλόγου. Παράλληλα, εκφράζει τη διαφωνία του με την πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο ακόμη είναι σε ισχύ περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, ενώ μεταφέρει δημόσια και τις αντιρρήσεις του για τα κόστη της επίσκεψης, σε αντιδιαστολή μάλιστα, με τη μη λήψη μέτρων για την ανακούφιση των επιχειρήσεων της περιοχής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «με «δήθεν άλλοθι» τις ρυθμίσεις για τον κορωνοϊό, έχετε «καταργήσει» όλα τα συμβούλια, την διαλογική συζήτηση, κάθε δημοκρατική διαδικασία και λογική.

Επιβάλατε παντού και κατά το δοκούν τα  «δια περιφοράς» συμβούλια, την απαξίωση των οργάνων, την υπεροψία και την συσκότιση όλων των ζητημάτων.

Παίρνετε μόνος σας, λάθος αποφάσεις ή δεν λαμβάνονται καν αποφάσεις, ή οι αποφάσεις σας αφορούν μόνο απευθείας αναθέσεις και κατασπατάληση των χρημάτων των δημοτών.

Συγκαλείτε επανειλημμένα και «δια περιφοράς», δυο μόνο ώρες νωρίτερα το δημοτικό συμβούλιο και τα λοιπά όργανα και μόνο όποτε θέλετε κι όταν θέλετε και μόνο για ανούσια και μη επείγοντα θέματα για λήψη απόφασης.

Καλέσατε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη πόλη μας… εν μέσω κορωνοϊού!!! Συγχαρητήρια…

Και «καπάκι», αμέσως μετά «δια περιφοράς» Οικονομική Επιτροπή…!!!

Τελικά όταν θέλετε είστε πιο γρήγοροι κι από τον «άνεμο»…!!!

Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχατε;

Πότε προλάβατε;

Γραμμένη την είχατε; Ήταν σύννομη;

Κατεπείγον… 3.000 ευρώ η διαμονή, 2.000 ευρώ τα  γεύματα, 400 ευρώ ο μπουφές και 300 ευρώ αναμνηστικά δώρα!!!

Να σας πούμε ξανά, κύριε δήμαρχε τί δεν δώσαμε…;

Δεν δώσαμε για τα καταστήματα της πόλης και είναι θέμα επιβίωσής τους. Προτείναμε μια σειρά από δεκατρία (13) μέτρα που οφείλουμε να λάβουμε ως δήμος.

Οι δημότες μας περνούν δύσκολα και εμείς όλοι μας, οφείλουμε να βάζουμε τα συμφέροντα των επιχειρήσεων και των δημοτών, τα συμφέροντα του Δήμου μας δηλαδή, πάνω από αγκυλώσεις ή άλλες επιδιώξεις…

Πολλές επιχειρήσεις,  θα αναγκαστούν  είτε να βάλουν «λουκέτο», είτε να μειώσουν προσωπικό εξαιτίας των μέτρων COVID-19, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να οδηγηθούν στην ανεργία. Τί ενέργειες κάνατε για αυτό…; Τίποτα.

Δεν νοιάζεστε…!!! Γράφετε ιστορία… την ιστορία του «τίποτα και του δήθεν».

Δυστυχώς… σε άλλο κόσμο ζείτε!!!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο αρχείο η μήνυση Τοψίδη σε Παπαθεοδώρου, Γάκη και Δελησταμάτη για την υπόθεση της Selecta

Τους είχε κατηγορήσει για παράβαση καθήκοντος Ανακοίνωση της Νέας Περιφερειακής Αναγέννηση…