Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με τους τοπικούς παραγωγικούς φορείς

Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με τους τοπικούς παραγωγικούς φορείς

0

Ο αν.τομεάρχης Γ. Τσίπρας και στελέχη του κόμματος άκουσαν τα προβλήματα των επιχειρηματιών, εμπόρων και ξενοδόχων της Ξάνθης

 Χαιρετισμό στην τηλεδιάσκεψη απηύθυνε ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας Ν. Παπάς

Την Πέμπτη στις 12:00, πραγματοποιήθηκε  τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με τους φορείς του τόπου μας. Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Στέλιος Μωραΐτης, η πρόεδρος της ΟΕΒΕ κ. Μαίρη Τσιακίρογλου, ο  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Ευθύμης Μίλκογλου και ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Ξάνθης κ. Γιάννης Ιερόπουλος.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο Γιώργος Τσίπρας βουλευτής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας, ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ βουλευτής Ξάνθης, ο Νίκος Σκορίνης μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Στογιαννίδης και υπεύθυνος τομέα εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, και ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παπάς.

Στη σχετική ανακοίνωση, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε: «όλοι οι φορείς κατέθεσαν τις προτάσεις τους αναλύοντας τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις, μετά από την υγειονομική πανδημία. Κοινές ήταν οι διαπιστώσεις όλων για τις δυσκολίες που έρχονται αλλά και οι θέσεις όλων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης οικονομικής κρίσης. Μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τη δύσκολη αυτή περίοδο. Η υπόσχεση του Γιώργου Τσίπρα αλλά και των υπολοίπων ήταν να μεταφέρει και να υποστηρίξει τα δίκαια και αναγκαία αιτήματα των επιχειρηματιών, επαγγελματιών και ξενοδόχων άμεσα στην Ελληνική Βουλή. Συμφωνήθηκε η συνεχής ενημέρωση, επαφή και συνεργασία από όλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, στάθηκε με σοβαρότητα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και άμεσα κατέθεσε και τις προτάσεις του για την αναχαίτιση των οικονομικών δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει η χώρα. Το πρόγραμμα το οποίο πρότεινε επικαιροποιείται μέσα από τις οικονομικο-κοινωνικές ανάγκες που μεταβάλλονται συνεχώς. Με σύμμαχο την κοινωνία μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…