Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Διοικητή του Δ’ ΣΣ συνάντησαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ξάνθης

Το Διοικητή του Δ’ ΣΣ συνάντησαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ξάνθης

0

Ικανοποίηση για τη λήψη μέτρων προστασίας στα στρατόπεδα

Με τον Στρατηγό του Δ ́ ΣΣ, Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, συναντήθηκε στο γραφείο του, την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Ξάνθης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο, ανθυπολοχαγό (ΥΠ-Π) Βάιο Τσαπρούνη και υπολοχαγό (ΔΒ) Απόστολο Τσίμπλα, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, προκειμένου να αναπτυχθεί ένας αμφίδρομος δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της Διοίκησης του Δ ́ ΣΣ και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσηςς, με τελικό στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης κι εργασίας των στελεχών που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Π.Ε. Ξάνθης.

Στη σχετική ανακοίνωσή της μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η Ένωση αναφέρει: «κατά τη συνάντηση, παρόλο που τηρήθηκαν ευλαβικά οι φυσικές αποστάσεις εξαιτίας του κορωνοϊού, σημειώθηκε ευρεία ταύτιση απόψεων και στόχων, η οποία εκμηδένισε τις αποστάσεις που συνήθως παρατηρούνται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι έγινε ιδιαίτερη και διεξοδική συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη, ενώ παρατέθηκαν οι τελευταίες –δραστικές ενέργειες που ανέλαβε η Υπηρεσία και προσωπικά ο Διοικητής του Δ ́ ΣΣ, στην κατεύθυνση της διαφύλαξης της υγείας των συναδέλφων και των οικογενειών τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, ευχαριστώντας τον Στρατηγό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση αντίδρασή του στις τελευταίες εκκλήσεις του σωματείου για την ανάληψη μέτρων προστασίας της υγείας των συναδέλφων μας.

Ευελπιστούμε στη διατήρηση του εξαιρετικού κλίματος που καλλιεργήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών προς όφελος των συναδέλφων μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…