Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σύσκεψη για τις ζημιές από την κακοκαιρία στο δήμο Τοπείρου

Σύσκεψη για τις ζημιές από την κακοκαιρία στο δήμο Τοπείρου

0

Παραβρέθηκε ο βουλευτής Σ. Τσιλιγγίρης, οι αντιδήμαρχοι και ο υποδιευθυντής του ΕΛΓΑ ΠΑΜΘ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 στον Δήμο Τοπείρου με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών για να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που προέκυψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο αγροτικό και ζωικό κεφάλαιο των γεωργοκτηνοτρόφων του Δήμου μας.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Τοπείρου κ. Θωμά Μίχογλου, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, ο Βουλευτής Ν. Ξάνθης κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο υποδιευθυντής του ΕΛΓΑ Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Δημήτρης Πανταζής και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, όπως δεσμεύτηκε ο εκπρόσωπος του ΕΛΓΑ, αναμένεται να ενεργοποιηθεί η σχετική πλατφόρμα, στην οποία οι πολίτες θα δηλώσουν τις ζημιές και να λάβουν την αντίστοιχη αποζημίωση.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Βουλευτή, τους Αντιδημάρχους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία τους.

«Ως Δήμος παραμένουμε σταθερά στο πλευρό των δημοτών που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς τομείς της οικονομίας», δήλωσε ο ίδιος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τη Θράκη επισκέπτεται ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Γιαβούζ Σελίμ Κιράν

Αύριο θα βρεθεί στην Ξάνθη και θα έχει επαφές με παράγοντες της μειονότητας. Αναμένεται επ…