Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συμμορία έκλεβε δίκυκλα και αυτοκίνητα σε Ξάνθη και Ροδόπη

Συμμορία έκλεβε δίκυκλα και αυτοκίνητα σε Ξάνθη και Ροδόπη

0

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κλοπή φορτηγού, δύο κλοπές μοτοσικλετών και μία διάρρηξη οχήματος

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 1 κλοπή φορτηγού, 2 κλοπές μοτοσικλετών και 1 διάρρηξη οχήματος, που διαπράχθηκαν στις 17 και 22-3-2020, στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων ελληνικής υπηκοότητας για διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δράστες στις 17-3-2020 αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης και οικισμό της Ροδόπης δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες και ακολούθως μετέβησαν σε άλλο οικισμό της Ροδόπης όπου και έκλεψαν φορτηγάκι.

Επιπλέον, προέκυψε ότι στις 22-3-2020 οι δύο από τους δράστες διέρρηξαν αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην ευρύτερη περιοχή οικισμού της Ροδόπης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό, κάρτες τραπέζης και διάφορα έγγραφα. Ακολούθως, μετέβησαν σε κατάστημα οικισμού της Ροδόπης και πραγματοποίησαν συναλλαγή, χρησιμοποιώντας μία από τις αφαιρεθείσες κάρτες.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν οι δίκυκλες μοτοσυκλέτες, τα αφαιρεθέντα έγγραφα και οι τραπεζικές κάρτες, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…