Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Οργισμένοι οι αντιδήμαρχοι Τσέπλη για τις δηλώσεις Μελισσόπουλου

Οργισμένοι οι αντιδήμαρχοι Τσέπλη για τις δηλώσεις Μελισσόπουλου

0

Τον καλούν να ανακαλέσει για ευθύνες που απέδωσε στη δημοτική αρχή αναφορικά με τη διάδοση του κορωνοϊού στην περιοχή

Οι ραδιοφωνικές δηλώσεις του επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για Όλους» Σάββα Μιελισσόπουλου εξόργισαν τους αντιδημάρχους του δήμου Ξάνθης που προχώρησαν σε κοινή δήλωση.

Στη δήλωσή τους οι αντιδήμαρχοι κάνουν έκκληση για κατανόηση των αρμοδιοτήτων και ορίων δυνατότητα παρέμβασης από το δήμο και σχολιάζουν ότι: «θα ήταν απώλεια χρόνου οποιοσδήποτε σχολιασμός της συνέντευξής του, αν σε αυτήν δεν υπήρχαν ρατσιστικές αναφορές για ποικίλες ομάδες συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, και αν έλειπαν, τουλάχιστον, οι αυθαίρετες κατηγορίες προς τη Δημοτική Αρχή για «χορηγίες» και δήθεν «επιχορηγήσεις στις ευπαθείς ομάδες».

Οι ίδιοι συνεχίζουν σημειώνοντας ότι, «κυριευμένος (σ.σ. ο Σάββας Μελισσόπουλος) από αδικαιολόγητη εμπάθεια και για να προσδώσει αληθοφάνεια στη μονομανία του, εμπλέκει τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, προκαλώντας αθέμιτη σύγχυση» και επισημαίνουν ότι στην τελευταία της ανακοίνωση η διοικήτρια του Νοσοκομείου «καταγγέλλει ρητά τις νοθευμένες και κατασκευασμένες ειδήσεις και κατακρίνει ευθαρσώς την ανευθυνότητα και την έλλειψη σοβαρότητας που χαρακτηρίζει εκείνους οι οποίοι διακινούν ψευδείς (παρα)πληροφορίες, την ώρα που κάποιοι δίνουν μάχη χαρακωμάτων, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος».

Οι αντιδήμαρχοι κατηγορούν τον Σ. Μελισσόπουλο για ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της δημοτικής αρχής και καταγγέλλουν ότι επιδεικνύει επιμονή για ανάληψη της ευθύνης της διασποράς του ιού στην πόλη μας και, εν γένει, στον νομό, από τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή.

«Τον παραπέμπουμε στις δηλώσεις του ίδιου του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης και του συνιστούμε συμβουλευτικά να αφήσει τόσο τους επιστήμονες να κάνουν τη δουλειά τους, όσο και τη Δημοτική Αρχή να συνεχίσει να πράττει απερίσπαστη τα δέοντα για τους πολίτες. Πολλές φορές, αν όχι όλες, η διασπορά πανικού είναι εξόχως μολυσματικότερη και τοξικότερη ενός ιού», σημειώνουν μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι, καλώντας τον να «ανακαλέσει αυθωρεί και παραχρήμα, ειδαλλιώς, το ζήτημα θα αποκατασταθεί από το ίδιο το γράμμα του Νόμου».

Οι ίδιοι, αναφέρονται επίσης και στις εκκλήσεις του για ενημέρωση, αναφέροντας ότι «κανείς δεν μπορεί να λησμονήσει το πόσο έλαμψε διά της απουσίας του σε όλες τις προσκλήσεις του Δημάρχου, πλην της πρώτης, στην οποία άπαξ παρευρέθηκε την περίοδο των θρακικών λαογραφικών εορτών, οι οποίες ακυρώθηκαν».

Καταληκτικά δε, υπογραμμίζουν: «ισχυροποιώντας τα προαναφερθέντα, εμφατικά υπογραμμίζουμε πως η μνήμη έχει ρίζες βαθιές και ο στρουθοκαμηλισμός είναι πρακτική παρωχημένη. Ας συμφιλιωθούν, άρα, κάποιοι με την πραγματικότητα και τα νέα δεδομένα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Είναι καιρός ευθύνης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…