Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μπλόκαραν εισαγωγή ηρωίνης και κάνναβης στην Ξάνθη οι αστυνομικοί της Δίωξης

Μπλόκαραν εισαγωγή ηρωίνης και κάνναβης στην Ξάνθη οι αστυνομικοί της Δίωξης

0

Δύο συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Με λεωφορείο της γραμμής άνδρας μετέφερε 180 γρ. ηρωίνης και ένας άλλος 200 γρ. κάνναβης

 Και στους δύο επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για μετακίνηση εκτός των ορίων του νομού, με βάση τα μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων

Την εισαγωγή 180 γραμμαρίων ηρωίνης και 200 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης που ερχόταν με… λεωφορείο κατάφεραν να εμποδίσουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης.

Παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση στήθηκε εν μέσω κορωνοϊού και παράλληλα με τα επιβαρυμένα καθήκοντα που έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η έκβαση ήταν επιτυχής και οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός νεαρού και ενός λίγο μεγαλύτερου, που διαμένουν στην Ξάνθη, οι οποίοι επιχείρησαν να φέρουν «νέες προμήθειες» στην περιοχή μας.

Αποβιβάστηκαν σε ξεχωριστές στάσεις

Οι δύο συλληφθέντες παρέλαβαν την ποσότητα των ναρκωτικών από τη Θεσσαλονίκη και επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο που έφτασε περίπου στις 6 το απόγευμα στην Ξάνθη. Αξιοποιώντας πληροφορίες οι αστυνομικοί της Δίωξης ακολούθησαν το λεωφορείο και ανέλαβαν δράση την ώρα της αποβίβασης.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αποβιβάστηκε στη στάση στο Βανιάνο και ο δεύτερος στο τέρμα, στο ΚΤΕΛ Ξάνθης.

Ο ένας κατείχε πέντε νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 181,3 γραμμαρίων και ο δεύτερος μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 207,2 γραμμαρίων.

Τις ποσότητες των ναρκωτικών οι δύο συλληφθέντες τις κουβαλούσαν επάνω τους.

Ξεχωριστές δικογραφίες

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Προανάκριση ενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης και αντιμετωπίζει τις δύο υποθέσεις ως ξεχωριστές, παρότι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δεδομένο ότι ούτε τυχαία ούτε συγκυριακή ήταν η συνάντηση των δύο στο λεωφορείο της γραμμής.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Και στους δύο βέβαια, επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 300 ευρώ για μετακίνηση εκτός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…