Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μήνυμα από την παράταξη «Ξάνθη για Όλους»: Κάνουμε κουράγιο, μένουμε ενωμένοι, MENOYME ΣΠΙΤΙ

Μήνυμα από την παράταξη «Ξάνθη για Όλους»: Κάνουμε κουράγιο, μένουμε ενωμένοι, MENOYME ΣΠΙΤΙ

0

Λαμβάνουν τηλεφωνικές ενημερώσεις από τη δημοτική αρχή-Τίθενται στη διάθεση των αρχών για κάθε βοήθεια που μπορούν να παρέχουν

H δημοτική παράταξη “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”, ενημέρωσε ότι, τηρώντας  τα  απαραίτητα μέτρα προφύλαξης προβαίνει σε τηλεδιασκέψεις για τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων του δήμου.

Με αφορμή την πρόσφατη ιντερνετική συνάντηση για τη «δια περιφοράς» συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, από την πλευρά της δημοτικής παράταξης, επισημάνθηκε: «θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινωνία της Ξάνθης πως από την πρώτη στιγμή της παγκόσμιας κρίσης, που δυστυχώς φαίνεται να έχει δυσοίωνες προεκτάσεις στο Νομό μας, έχουμε ζητήσει να έχουμε πλήρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις και όλα τα μέτρα που λαμβάνονται, προσπαθώντας να κάνουμε  προτάσεις για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Ως Δημοτική Παράταξη ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά 2-3 φορές μέχρι σήμερα – αναλυτικά – για την πορεία των τοπικών πρωτοβουλιών και μέτρων που λαμβάνονται από τον κ. Δήμαρχο Ξάνθης σε συνεργασία με τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς.

Διαπιστώσαμε θετικές ενέργειες, διαπιστώσαμε όμως και κάποιες ολιγωρίες ή σημαντικές παραλείψεις.  Όλα αυτά όμως δεσμευόμαστε πως θα τα συζητήσουμε αφού ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση. Σήμερα εκείνο που προέχει είναι η υγεία ΟΛΩΝ μας.

Εμείς, οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ” δηλώνουμε πως είμαστε στη διάθεση των αρχών και του Δήμου Ξάνθης να παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητηθεί και η οποία θα είναι χρήσιμη για τον τόπο μας, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη μας και το θαυμασμό μας σε όλους αυτούς που εργάζονται καθημερινά εκτεθειμένοι στον κίνδυνο, ιδιαίτερα βέβαια στους ανθρώπους των υπηρεσιών υγείας!!

Τέλος, στους συμπολίτες μας που παλεύουν καθημερινά τόσο σκληρά με αυτή τη νέα πραγματικότητα, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ λέγοντάς τους όμως και το εξής:

Ας πειθαρχήσουμε ΟΛΟΙ ακόμα περισσότερο, ας στηρίξουμε πιο πολύ όλα τα αναγκαία μέτρα, ακόμα κι αν κάποια από αυτά στο μέλλον γίνουν πιο δύσκολα και πιο αυστηρά, αναλαμβάνοντας όλοι ακόμα μεγαλύτερη ατομική ευθύνη.

Κάνουμε κουράγιο, μένουμε ενωμένοι, MENOYME ΣΠΙΤΙ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

“Έφυγε” η Φώφη Γεννηματά

Στα 57 της χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο-  Θλίψη σ’ όλη τη χώρα για το ξαφνικό…