Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η 86χρονη από το Όλβιο το 6ο θύμα από κορωνοϊό στο νομό μας

Η 86χρονη από το Όλβιο το 6ο θύμα από κορωνοϊό στο νομό μας

0

Κατέληξε το πρωί της Μ. Τετάρτης στην ΜΕΘ Αλεξανδρούπολης  – Είχε υποκείμενα νοσήματα

 Θλίψη, ανησυχία και ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία

 

Τον έκτο νεκρό από τον κορωνοϊό μετρά ο νομός μας. Χθες Μ. Τετάρτη το πρωί κατέληξε η 86χρονη από το Όλβιο του Δήμου Τοπείρου που νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες στην Εντατική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Η ηλικιωμένη που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό είχε υποκείμενα νοσήματα. Ένα ακόμη θύμα του κορωνοϊού που αυξάνει στα 6 στον νομό μας και στα 102 στην χώρα ενώ τα συνολικά κρούσματα από την αρχή της πανδημίας υπολογίζονται σε 34 στην Ξάνθη. Για το λόγο αυτό χαρακτηρίστηκε και περιοχή με έντονο επιδημιολογικό φορτίο.

 

Από το Όλβιο ο 6ος νεκρός από κορωνοϊό στο νομό μας

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η 86χρονη αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας με την καρδιά της και συχνά νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε στην κλινική  covid – 19 όπου υποβλήθηκε στο τεστ για κορωνοϊό όπου βρέθηκε θετική. Λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης την υγείας της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης όπου και κατέληξε.

 

Θλίψη, ανησυχία και ερωτηματικά στο Όλβιο

Να σημειώσουμε ότι ο σύζυγός της καθώς και τα υπόλοιπα μέλη στην οικογένειά της, παιδιά και εγγόνια,  τέθηκαν σε καραντίνα μόλις διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό ωστόσο δεν έγινε γνωστό αν υποβλήθηκαν σε τεστ. Να θυμίσουμε ότι στον δήμο Τοπείρου έγιναν 20 τεστ στην Ηλιόπετρα και στον Κύρνο σε άτομα που είχαν σχέση με το Δροσερό και συγκαταλέγονται σ’ αυτά που βγήκαν αρνητικά όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Η είδηση έγινε γνωστή στην τοπική κοινωνία και όπως είναι εύλογο προκάλεσε έντονη ανησυχία και πολλά ερωτηματικά ως προς το πώς βρέθηκε θετική η 86χρονη που λόγω των χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε δεν έβγαινε από το σπίτι της. Επίσης ερωτηματικό παραμένει ως προς το αν υποβλήθηκαν σε τεστ τα μέλη της οικογένειάς της και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…