Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίσκεψη Καραδέδου-Σπανόπουλου στο Επιμελητήριο

Επίσκεψη Καραδέδου-Σπανόπουλου στο Επιμελητήριο

0

Ενημέρωσαν το ΔΣ για την κατάσταση που επικρατεί και μοιράστηκαν τις ανησυχίες του Ι.Σ.Ξ. σχετικά με την υγεία των κατοίκων του νομού και τις συνέπειες για το επιχειρείν

 Το Επιμελητήριο Ξάνθης, ως θεσμό που εκπροσωπεί τις επιχειρήσεις του Νομού μας, επισκέφθηκαν εκπρόσωποι από τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης για την ενημέρωση του φορέα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον Νομό μας.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στέλιος Μωραΐτης, ευχαριστώντας για την επίσκεψη, ανέφερε: «ο Ιατρικός Σύλλογος επισήμανε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του, πρωτίστως για την υγεία των κατοίκων του Νομού και δευτερευόντως για τις οικονομικές συνέπειες στον επιχειρηματικό κόσμο. Επίσης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στις επιχειρήσεις και στο προσωπικό τους και δήλωσε ότι τα μέλη του είναι στη διάθεση του επιχειρηματικού κόσμου ώστε να προσφέρουν κάθε ενημέρωση και συμβουλή σε ότι έχει σχέση με την πανδημία Covid-19.

Το Επιμελητήριο τιμά την υπεράνθρωπη προσπάθεια όλου του υγειονομικού προσωπικού της χώρας και όλους όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή. Διαβεβαιώνει ότι θα αξιοποιήσει τις συμβουλές του Ιατρικού Συλλόγου με κάθε δυνατό τρόπο έτσι ώστε ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής μας, να βγει πρώτα απ’ όλα υγιής και με τις λιγότερες οικονομικές συνέπειες από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει όλη η ανθρωπότητα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Επιτροπή εξετάζει το άνοιγμα δραστηριοτήτων για εμβολιασμένους

Εξετάζεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια αρχικά μόνο για εμβολιασμένους, δήλωσε ο υπουργός Αν…