Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Άρση της καραντίνας στον Εχίνο

Άρση της καραντίνας στον Εχίνο

0

Παραμένει στα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, όπως ο υπόλοιπος δήμος και η Ξάνθη

 Δήλωση από τον δήμαρχο: «Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στο να γυρίσουν τα παιδιά μας, στο σπίτι ασφαλή, που ενωθήκαμε ξανά όλοι με τις οικογένειές μας, χάρη στις προσπάθειες όλων»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε προχθές την άρση της καραντίνας στον Εχίνο, που παραμένει πλέον μαζί με τον υπόλοιπο δήμο Μύκης στο καθεστώς των αυστηρών περιοριστικών μέτρων, λόγω του επιδημιολογικού φορτίου που παραμένει υψηλό στην ευρύτερη περιοχή Ξάνθης και Μύκης. Ο δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «μετά από είκοσι ημέρες υπεύθυνης, πειθαρχημένης και εξαιρετικά αποτελεσματικής αντιμετώπισης της έκτακτης κατάστασης που επικράτησε στον οικισμό Εχίνου του Δήμου μας, χαιρόμαστε που όλοι μαζί βγήκαμε νικητές σ’ αυτόν τον δύσκολο και πρωτόγνωρο αγώνα, απέναντι στον κίνδυνο που απείλησε την υγεία , την ζωή συνανθρώπων μας.

Με απόφασή του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς, προχώρησε σε άρση της καραντίνας του οικισμού Εχίνου, στον οποίο οφείλουμε τα μέγιστα μεταξύ άλλων για την άμεση αντιμετώπιση της δύσκολης και πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης που βιώσαμε όλοι, όπως ο Περιφερειάρχης μας κ. Χρήστος Μέτιος για την άριστη συνεργασία και o Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Εχίνου κ. Πετρίδης Δημήτριος με το ιατρικό και νοσηλευτικό επιτελείο του για τον μεγάλο αγώνα που κατέβαλε στην ιχνηλατήση  και διαχείριση των κρουσμάτων.

denΠαλέψαμε όλοι για την υγεία των οικογενειών μας , των δικών μας ανθρώπων, σεβαστήκαμε τις οδηγίες των ειδικών ,των γιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και όλων των υπηρεσιών και μαζί καταφέραμε να βγούμε από αυτή την δοκιμασία.

Ευχόμαστε ολόψυχα όλοι οι συμπολίτες μας που βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να ταλαιπωρηθεί η υγεία τους ή να αναγκαστούν σε αυτοπεριορισμό αρκετών ημερών, να γυρίσουν γεροί και δυνατοί στα σπίτια τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στο να γυρίσουν τα παιδιά μας, στο σπίτι ασφαλή, που ενωθήκαμε ξανά όλοι  με τις οικογένειές μας, χάρη στις προσπάθειες όλων.

Η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας είναι αδιαπραγμάτευτη μέριμνα για όλους εμάς που βρισκόμαστε στον Δήμο. Έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης, θα συνεχίσουμε υπεύθυνα  κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες να το πράττουμε ! Θα είμαστε κοντά σας!

Ας μην ξεχνάμε ότι ο κίνδυνος δεν έχει περάσει και πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί υπεύθυνα να τηρούμε τις οδηγίες των επιστημόνων και των Αρχών, προκειμένου να παραμείνουμε ασφαλείς και με την ευλογία του Θεού!

Προσέχουμε!

Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε Νικητές!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκτίναξη του κορωνοϊού στα λύματα της Ξάνθης

Αυξήθηκε κατά  +196% από 5 έως 11 Απριλίου – +20% στην  Αλεξανδρούπολη Υπενθυμίζουμε…