Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 29 τα κρούσματα στο Σμόλιαν- 2 νεκροί από κορωνοϊό

29 τα κρούσματα στο Σμόλιαν- 2 νεκροί από κορωνοϊό

0

Αναλυτική ενημέρωση από το νομάρχη Ν. Σλάβοφ στα ΜΜΕ της περιοχής

Σε ενημέρωση των τοπικών μέσων ενημέρωσης για την κατάσταση σχετικά με την πανδημία προχώρησε ο νομάρχης Σμόλιαν Νεντιάλκο Σλάβοφ, συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους των υγειονομικών και αστυνομικών αρχών της περιοχής.

Όπως πληροφόρησαν τα κρούσματα ήταν 26 μαζί με άλλα δύο από την ευρύτερη περιοχή. Έξι θεραπεύτηκαν και δύο θάνατοι έχουν καταγραφεί από κορωνοϊό.

Το ίδιο απόγευμα, ο νομάρχης ενημέρωσε ότι σε αυτούς προστέθηκαν άλλοι τρεις εκ των οποίων δύο που επέστρεψαν από το Ηνωμένο Βασίλειο.  Συνολικά, στη γειτονική περιοχή άρα τα κρούσματα είναι 29, 20 τα ενεργά και 11 από αυτούς νοσηλεύονται σε Νοσοκομεία.

Ο νομάρχης εξέφρασε την ανησυχία του για τα κρούσματα στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι η λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου ως χειμερινού θερέτρου έχει φέρει άτομα από εξωτερικό με εξοχική κατοικία στην περιοχή, οι οποίοι βέβαια, καλούνται να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Επίσης, αναφέρθηκε στη γήρανση του πληθυσμού του νομού, που καθιστά μεγάλο μέρος του ως άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη λειτουργία του συνοριακού σημείου διέλευσης, απ’ όπου εκτελούνται καθημερινά μεταφορές. Ο κ. Σλάβοφ υπογράμμισε ιδιαίτερα την ανάγκη τήρησης των μέσων προστασίας, μιλώντας αυστηρά για όσους συνεχίζουν να μην τα τηρούν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νο mood(y’s)

Σίγουρα τα κυβερνητικά στελέχη έκαναν τον εύλογο συνειρμό. Η έκθεση της Moody’s που δημοσι…