Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 229 προσφορές αίματος εν μέσω κορωνοϊού στην Ξάνθη

229 προσφορές αίματος εν μέσω κορωνοϊού στην Ξάνθη

0

Νέα αιμοδοσία σήμερα στον ΧΟΞ

Ανακοίνωση με απολογισμό και ευχαριστίες εξέδωσε ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθη «η Αγάπη»γνωστοποιώντας ότι εν μέσω πανδημίας 229 συμπολίτες μας έδωσαν το παρών στις εθελοντικές αιμοδοσίες του διοργανώθηκαν, προκειμένου να καλυφθούν πάγιες και έκτακτες ανάγκες.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ιωάννης Παπαχρόνης σημειώνει: «οι Εθελοντές Αιμοδότες Ξάνθης δηλώσανε και πάλι το παρών όπως σε κάθε έκκληση που τους απευθύνουμε, όπως πράττουν εδώ και σαράντα πέντε συναπτά έτη από το έτος 1975.

Θερμές ευχαριστίες στους 32 εθελοντές αιμοδότες που προσφέρανε το αίμα τους την Πέμπτη 23 Απριλίου στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης. Είχαν προηγηθεί 51 συμπολίτες μας -εθελοντές αιμοδότες τη Μεγάλη Δευτέρα στις 13/04/2020 με την ιδιαιτερότητα ότι οι πιο πολλοί είχαν σπάνιες και αρνητικές ομάδες όπως Α και Ο αρνητικό. Μπράβο στους 53 εθελοντές αιμοδότες που προσφέρανε το αίμα τους την Πέμπτη 9 Απριλίου με περισσή χαρά και αλληλεγγύη για τους συμπολίτες μας. Μπράβο στους 47 εθελοντές αιμοδότες που είχαν αιμοδοτήσει την Πέμπτη 2 Απριλίου και είχαν αψηφήσει τις κακές καιρικές συνθήκες και είχαν προσέλθει να αιμοδοτήσουν στην κεντρική αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης. Μαζί με τους 46 που είχαν προηγηθεί την Πέμπτη στις 26 Μαρτίου στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης. Σύνολο για την ώρα 229 εθελοντικές προσφορές. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Πέμπτη στις 30 Απριλίου 2020 στον ίδιο χώρο από τις 09:00πμ έως τις 13:30μμ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…