Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ “Ζωντάνεψε” μετά από χρόνια το Σκοπευτήριο του Δαφνώνα

“Ζωντάνεψε” μετά από χρόνια το Σκοπευτήριο του Δαφνώνα

0

Έγιναν διασυλλογικοί αγώνες το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Πήρε ζωή μετά από πολλά χρόνια το Σκοπευτήριο του Δαφνώνα με τη διοργάνωση αγώνων το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τους Διασυλλογικούς Αγώνες αεροβόλων όπλων Α΄ κατηγορίας:  Ανδρών, Εφήβων, Νεάνιδων και παίδων Α, Β , που διοργάνωσαν ο Σκοπευτικός Όμιλος “Ανδρομέδα” Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΣΚΟΑΑΠΘ  και τη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης Ξάνθης.

«Ο Δήμος Ξάνθης ενθαρρύνει και ενισχύει πρωτοβουλίες που συντελούν στην εξωστρέφεια της περιοχής μας και συμβάλουν θετικά στην καλλιέργεια του πνεύματος του «ευ αγωνίζεσθαι»  στους νέους μας  που είναι η ελπίδα για το αύριο του τόπου μας»,  δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Μπεκήρ Ογλού  Σουά μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης κ. Απόστολος Ελευθεριάδης είχε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση  στη διοργάνωση, η οποία αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του Σκοπευτηρίου του Δαφνώνα αλλά και τις ομορφιές της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον  Ομοσπονδιακό προπονητή σκοποβολής κ. Νίκο Βουδούρη  για το άθλημα, αντλώντας πολύ χρήσιμες πληροφορίες και εξέφρασε την επιθυμία του να ενεργοποιηθεί το Σκοπευτήριο του Δαφνώνα για την αθλητική δραστηριότητα των νέων της περιοχής, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση του Ομοσπονδιακού προπονητή ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αναβάλλονται για το 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο!

Μετά από συμφωνία της ΔΟΕ με την διοργανώτρια Ιαπωνία Μετά από την συμφωνία της ΔΟΕ με την…