Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τηλεφωνική επικοινωνία Τσέπελη-Μελισσόπουλου

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσέπελη-Μελισσόπουλου

0

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για Όλους» συζήτησε με το δήμαρχο θέματα προστασίας του προσωπικού του δήμου

 Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες ο Σάββας Μελισσόπουλος με το δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, με πρωτοβουλία του πρώτου, ώστε να ενημερωθεί για θέματα προστασίας του προσωπικού. Στη σχετική ανάρτηση, επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για Όλους» αναφέρει: «μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα (σ.σ. χθες) το μεσημέρι με το Δήμαρχο Ξάνθης τον παρακάλεσα να λάβει άμεσα μέτρα προφύλαξης για την υγιεινή και ασφάλεια όλων των Υπαλλήλων που εργάζονται στο Δήμο Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, του ζήτησα να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για το μη συγχρωτισμό των υπαλλήλων που εργάζονται τόσο στην κεντρική, όσο και στις περιφερειακές υπηρεσίες του Δήμου καθώς επίσης και στα νομικά του πρόσωπα.

Για όσο διάστημα διαρκέσει αυτή η μεγάλη απειλή οι Υπηρεσίες του Δήμου να λειτουργούν πλέον μόνο με προσωπικό ασφαλείας και μόνο για τις απολύτως αναγκαίες υπηρεσίες που προσφέρει ένας Δήμος, όπως για τις κοινωνικές υπηρεσίες και τη φροντίδα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, για την υγιεινή, την ασφάλεια και την καθαριότητα των δημόσιων χώρων και για οποιαδήποτε άλλη έκτακτη και αναγκαία περίπτωση.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις οι υπάλληλοι μπορούν ή να εργάζονται από το σπίτι, αφού οι περισσότερες πλέον εργασίες γραφείου πραγματοποιούνται σήμερα με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή να εργάζονται στις υπηρεσίες λίγοι και απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλον ή να συσκέπτονται με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους μέσω τηλεδιάσκεψης. Και κυρίως με απουσία κοινού, όταν δεν πρόκειται για επείγουσα και αναγκαία υπηρεσία.

Σε αυτό το μεγάλο αγώνα είμαστε όλοι μαζί και αν τηρήσουμε όλους τους κανόνες ασφάλειας, θα βγούμε νικητές!

Συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας που με αυταπάρνηση προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αυτές τις δύσκολες στιγμές!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ενόχληση στη δημοτική αρχή για το “όχι” μέρους της αντιπολίτευσης στην αναμόρφωση προϋπολογισμού

Συμπεριλάμβανε και προμήθειες για την αντιμετώπιση του κορωνοΪού Αιχμές προς την παράταξη …