Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τι θα γίνει με τις αποφάσεις για Ξάνθη και ΠΑΟΚ μετά το λουκέτο της ΕΠΟ

Τι θα γίνει με τις αποφάσεις για Ξάνθη και ΠΑΟΚ μετά το λουκέτο της ΕΠΟ

0

Μέχρι τέλος Μαρτίου

Η ΕΠΟ έβαλε “λουκέτο” μέχρι το τέλος Μαρτίου και θα αποφασίσει στη συνέχεια με βάση τις εξελίξεις, πότε θα ξανανοίξει ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα η απόφαση για την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ.

Μέσα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης επισημαίνουν ότι κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και στην Επιτροπή Εφέσεων, που ήδη ματαίωσε την συνεδρίαση της Πέμπτης.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα καθυστερήσουν επιπλέον οι αποφάσεις για Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι η προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων είναι μέχρι το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης.

Τα υπομνήματα  μπορούν βέβαια να κατατεθούν και ηλεκτρονικά, ωστόσο είναι αμφίβολο εάν θα προχωρήσει η διαδικασία, καθώς θα πρέπει να πρωτοκολληθούν για να τα παραλάβουν στη συνέχεια οι δικαστές.

Οπότε παραμένει άγνωστο το εάν και πότε οι εφέτες θα συνεδριάσουν, μάλλον τηλεδιάσκεψη, και πότε θα εκδώσουν την απόφασή τους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών της για το διάστημα 18-31/03, με βάση την απόφαση της κυβέρνησης Δ1α/ΓΠ.οικ.19024/2020 (ΦΕΚ B’ 915/17-03-2020) για προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων και υπηρεσιών στο σύνολο της Επικράτειας από 18.3.2020 έως και 31.3.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…