Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Συνέντευξη Πανόπουλου: «Θέλω να δικαστούμε επί της ουσίας όχι με Γνωμοδότηση»

Συνέντευξη Πανόπουλου: «Θέλω να δικαστούμε επί της ουσίας όχι με Γνωμοδότηση»

0

-Ισχύει η επιθυμία μου να πουλήσω την ΠΑΕ

-Αναλαμβάνει για λίγο ο Νίκος Καραγεωργίου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το Σάββατο το μεσημέρι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος στο χώρο του Σαλέ.

Αρχικά ο κ. Πανόπουλος αναφέρθηκε στα γεγονότα στον Έβρο τονίζοντας ότι είναι πατριώτης πάνω απ’όλα, ότι αγαπάει την πατρίδα του και πως όλοι πέρα από πολιτικές παρατάξεις πρέπει να είναι μαζί τις κρίσιμες ώρες τόσο Στρατός, οι πολίτες και οι συνοριοφύλακες.

Ξεκινώντας την κανονική συνέντευξή του αναφέρθηκε πρώτα τι ακριβώς του ανήκει, αναφέροντας ότι οι μετοχές από την αρχή της Βιαμάρ και σήμερα της ΠΑΕ Ξάνθη, ανήκουν στους Συγγελίδη και Πανόπουλο και κανέναν άλλο, ενώ σε βίντεο παρουσιάστηκαν τα ακίνητα που τους ανήκουν.

Ακολούθως μπήκε στην ουσία της υπόθεσης ενημερώνοντας για τη γνωμοδότηση της Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τονίζοντας ότι δέχεται την όποια απόφαση εφόσον προσφεύγοντας στο δευτεροβάθμιο όργανο η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μπει στην ουσία της υπόθεσης κι όχι να αρκεστεί στην γνωμοδότηση της ΕΕΑ. Η προσφυγή αυτή θα γίνει σύντομα.

«Ζητώ, τόνισε ο κ. Πανόπουλος, «να δικαστεί η Ξάνθη κανονικά. Κι αν μεν αποδειχθεί ένοχη, να τιμωρηθεί και να πληρώσει το τίμημα ακριβά και παραδειγματικά, αλλά αφού όλα γίνουν όπως πρέπει κι αποδειχθεί η ενοχή. «Ζητάμε», συνέχισε, «από την Πολιτεία να μας προστατέψει από την καταστροφή πριν δικαστούμε.»

Μάλιστα, έκανε έκκληση προς τον πρωθυπουργό, παρότι υπάρχουν τα σημερινά προβλήματα, να δώσει το δικαίωμα της δίκαιης δίκης για να κριθεί.  Τόνισε δε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ένοχος, είναι αθώος και δεν υπάρχει στις πράξεις του κεραία ενοχής, για να κλείσει με τη φράση «δεν πιστεύω ότι θέλουν να μας εξαφανίσουν».

Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Ακολούθως ο κ. Πανόπουλος απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων εκ μέρους των δημοσιογράφων.  Έτσι, δήλωσε ότι:

  • Είναι θέμα αισθητικής μεταξύ εμού και του Μαρινάκη. Δεν επιθυμώ να τον συναντήσω
  • Εάν δεν μπουν στην εκδίκαση στην ουσία της υπόθεσης οι δικαστές, θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα στη συνέχεια
  • Σε μας έτυχε να αγωνιστούμε για να δικαστούμε έντιμα κι όχι να κριθούμε από μια γνωμοδότηση, ενώ δήλωσε ότι δεν θα προσφύγει στα δικαστήρια εξωτερικού
  • Ως προς τον νέο προπονητή, για την σύντομη περίοδο των αγώνων, προπονητής θα είναι ο Νίκος Καραγεωργίου, τονίζοντας πως
  • φέτος στο αγωνιστικό θέμα της ομάδας τίποτε δεν πήγε καλά

Τέλος, έκλεισε την συνέντευξή του δηλώνοντας για άλλη μια φορά πως ισχύει η επιθυμία του να πουλήσει την ΠΑΕ. «Έχω κουραστεί», δήλωσε, «θέλω να φύγω και θα το κάνω».

Η τελευταία δήλωσή του αποτελεί και απάντηση για κάποια φήμη περί δήθεν ενδιαφέροντος εκ μέρους Βεροιωτών επιχειρηματιών, πράγμα φυσικά που δεν ισχύει.

Α.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…