Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σε κρουαζιερόπλοιο η διαμονή των αστυνομικών που ήρθαν στον Έβρο

Σε κρουαζιερόπλοιο η διαμονή των αστυνομικών που ήρθαν στον Έβρο

0

Επιστολή διαμαρτυρίας στην πολιτική ηγεσία από το Σύνδεσμο ξενοδόχων Θράκης. Πλέον υπάρχει διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θράκης μετά από την ενημέρωση που έλαβε ο πρόεδρος Δ.Σ. κ. Απόστολος Παλακίδης, επιβεβαίωσε την Καθαρά Δευτέρα την απόσυρση του ενδιαφέροντος εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας για διαμονή στα ξενοδοχεία της περιοχής των αστυνομικών που συμμετέχουν στην επιχείρηση φύλαξης των συνόρων.

Σύμφωνα με το Σύνδεσμο, η συγκεκριμένη ενημέρωση εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε χώρα στις 1/2/2020 αργά το απόγευμα όπου παράλληλα γνωστοποιήθηκε στα καταλύματα η απόφαση για διαμονή των αστυνομικών δυνάμεων σε κρουαζιερόπλοιο, το οποίο είχε ήδη καταφθάσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Όπως επισημαίνουν οι ξενοδόχοι, «είναι δεδομένο ότι από την Κυριακή και μετά την παρέλευση του 3ημέρου της Καθαράς Δευτέρας, τα ξενοδοχεία της περιοχής μας μπορούν να προσφέρουν διαθέσιμα δωμάτια για την ομαλή, ασφαλή και ποιοτική διαμονή των αστυνομικών. Έτσι, στην προσπάθεια για ανάσχεση της συγκεκριμένης απόφασης, ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θράκης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη Μ., στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο Ν., στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη Ι., στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Φλώρο Κ., στον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Λαλούση Χ. και στο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Καραμαλάκη Μ.».

Στην επιστολή επισημαίνεται ότι τα ξενοδοχεία της περιοχής διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσουν τους αστυνομικούς και παράλληλα υποβάλλεται αίτημα στην πολιτική ηγεσία να διαμείνουν οι προσερχόμενοι αστυνομικοί στις ξενοδοχειακές μονάδες του Έβρου και της Θράκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…