Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πλευρικά διόδια και στον κόμβο Άγιου Ανδρέα Καβάλας

Πλευρικά διόδια και στον κόμβο Άγιου Ανδρέα Καβάλας

0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με περιορισμό της κυκλοφορίας και αποκλεισμό διέλευσης από τους κόμβους έως τις 5 Ιουνίου

Ξεκίνησε η κατασκευή πλευρικών διοδίων και στον Άγιο Ανδρέα Καβάλας και γι’ αυτό τέθηκαν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, λόγω κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων, κατά το χρονικό διάστημα από 06-03-2020 μέχρι και 05-06-2020 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε δύο φάσεις.

Α΄ Φάση:Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Α΄Φάσης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον ανατολικό κλάδο του Α/Κ που συνδέει την Ε.Ο.Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επ. Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου με την Καβάλα και τον Α/Κ Αγίου Σίλα.

Β΄Φάση:Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Β΄Φάσης, η οποία θα ξεκινήσει μετά την περαίωση των εργασιών στον Α/Κ Ελευθερούπολης/Εξοχής, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον δυτικό κλάδο του Α/Κ που συνδέει την Καβάλα και τον Α/Κ Αγίου Σίλα με την Ε.Ο.Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επ.Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, παρά μόνο στις εξόδους – εισόδους του προαναφερόμενου ανισόπεδου κόμβου.

Επίσης η κίνηση των οχημάτων που επηρεάζεται από τον αποκλεισμό του Α/Κ Αγίου Ανδρέα θα πραγματοποιείται μέσω της Επ.Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου.

Για τις ανωτέρω ρυθμίσεις οι οδηγοί των οχημάτων θα ενημερώνονται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης που θα τοποθετηθεί στις προαναφερόμενες οδούς και κόμβους με ευθύνη της αναδόχου και σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Σε καμία περίπτωση δεν θα εκτελεσθούν εργασίες:

α) από 24-03-2020 έως και 25-03-2020 (εθνική εορτή 25ης Μαρτίου) και

β) από Μ.Πέμπτη (16-04-2020) έως Δευτέρα του Πάσχα (20-04-2020)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εμβολιασμοί με το Johnson & Johnson

Αναμένεται την Τετάρτη η παραλαβή 33.600 δόσεων του μονοδοσικού εμβολίου Ξεπέρασαν τις 100…