Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ξεκινά η κατασκευή πλευρικών διοδίων και στον Ίασμο

Ξεκινά η κατασκευή πλευρικών διοδίων και στον Ίασμο

0

Εργασίες έως τις 8 Απριλίου-Δεν θα επηρεαστεί η κυκλοφορία

Για τις εργασίες κατασκευής πλευρικών Σταθμών Διοδίων 1ης φάση στον Α/Κ Ιάσμου αποφασίστηκε από την Αστυνομία Ροδόπης η έκδοση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης: α) στον κλάδο εξόδου από την Εγνατία Οδό προς Ίασμο Ν. Ροδόπης (κλάδος εξόδου Γ΄) του Α/Κ Ιάσμου (545+576), β) στον κλάδο εισόδου του Α/Κ Ιάσμου (545+576) προς την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Κομοτηνή Ν. Ροδόπης (κλάδος εισόδου Β΄) και γ) κάθετη οδό του Α/Κ Ιάσμου (545+576) που συνδέει τους οικισμούς Ιάσμου και Διαλαμπής, τμήματα οδών που αστυνομεύονται από το Τ.Τ. Κομοτηνής, λόγω εργασιών κατασκευής πλευρικών Σταθμών διοδίων 1ης φάσης στον Α/Κ Ιάσμου (545+576) για χρονικό διάστημα από 20-03-2020 έως και 08-04-2020.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν: α) στον κάδο εξόδου Γ΄ του Α/Κ Ιάσμου από την χ/θ. 0+072,23 έως χ/θ. 0+297,26, β) στον κάδο εισόδου Β΄ του Α/Κ Ιάσμου από την χ/θ. 0+055,61 έως χ/θ. 0+324,31 και γ) στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ισόπεδο Κόμβο Ιάσμου προς Ίασμο σε μήκος-διάνυση εκατό μέτρων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα επηρεαστεί με την έκδοση της απόφασης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Οι εργασίες να εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του αυτοκινήτου Εγνατίας Οδού.

Δεν θα εκτελεστούν εργασίες κατά τις επίσημες αργίες και εορταστικές περιόδους όπου παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …