Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έθεσε τις υπηρεσίες του στη διάθεση του Νοσοκομείου ο Σ. Τσιλιγγίρης

Έθεσε τις υπηρεσίες του στη διάθεση του Νοσοκομείου ο Σ. Τσιλιγγίρης

0

Ως ιατρός ζητά να προσφέρει εθελοντικά στις αυξημένες ανάγκες του Ιδρύματος

 Ενημέρωσε ότι και ο ίδιος ήταν ύποπτο κρούσμα και εξετάστηκε, αλλά διαπιστώθηκε ότι δεν είναι φορέας του ιού

 Εθελοντικά να προσφέρει στις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου Ξάνθης διατίθεται ως ιατρός χειρουργός ο βουλευτής ΝΔ Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο οποίος σε δήλωσή του ενημέρωσε ότι ήταν και ο ίδιος ύποπτο κρούσμα αλλά τελικά διαπιστώθηκε κατόπιν εξετάσεων, αρνητικός στον ιό και για να καλέσει και όσους δεν πειθαρχούν στα προληπτικά μέτρα να ακολουθήσουν όσους με ατομική ευθύνη αυτοπεριορίζονται.

 Η δήλωση του Σ. Τσιλιγγίρη

Με αίσθημα ευθύνης, ενημερώνω τους συμπολίτες μου ότι υπήρξα κι εγώ ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, παρουσίασα συμπτώματα παρόμοια με αυτά που χαρακτηρίζουν τον επίμαχο ιό.

Επειδή συνυπήρξα για πολλές ώρες στην ίδια επιτροπή της Βουλής με συνάδελφο βουλευτή που ασθένησε και νοσηλεύεται, ακολούθησα επ’ ακριβώς τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, παραμένοντας απομονωμένος στο σπίτι μου.

Στη συνέχεια υποβλήθηκα στο προβλεπόμενο τεστ τα αποτελέσματα του οποίου ήταν αρνητικά.

Με δεδομένη λοιπόν την απουσία κάθε υποψίας, για την υγειονομική μου κατάσταση (εργαστηριακά επιβεβαιωμένο), επικοινώνησα με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Έλενα Ροφαέλα, καθώς επίσης και με τον Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ.Γεώργιο Γεωργίου και τους μετέφερα την πρόθεση και την ετοιμότητά μου να συνδράμω εθελοντικά στο έργο τους (ως γιατρός) ώστε να προσφέρω κι εγώ αν και όπου κριθεί σκόπιμο και απαραίτητο.

Θέλω εδώ να επισημάνω την άριστη εικόνα που παρουσιάζει το Νοσοκομείο μας σε ότι αφορά την τήρηση των προληπτικών μέτρων, αλλά και των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά όλους τους Ξανθιώτες που ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ και ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτείας, προστατεύοντας έτσι την προσωπική και οικογενειακή τους υγεία.

Σε ότι αφορά τους λίγους εκείνους οι οποίοι προφανώς δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχουν και επιμένουν να κυκλοφορούν έξω για ασήμαντες αιτίες, τους παρακαλώ θερμά να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ευθυγραμμιστούν με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

Τέλος εκφράζω την αισιοδοξία πως θα πάνε όλα καλά και σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα, με τις όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί με ένα και μόνο τρόπο:

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τέσσερις προσλήψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

Προκήρυξη για δύο Αρχαιολόγους και δύο εργάτες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης   Ο…