Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έκτο κρούσμα από τη Διομήδεια

Έκτο κρούσμα από τη Διομήδεια

0

Νέα ενημέρωση σήμερα από το Νοσοκομείο Ξάνθης

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα ενημέρωσε πριν λίγο για νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Νοσοκομείο Ξάνθης από την περιοχή της Διομήδειας. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ενημερώνουμε τους πολίτες για το 6ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού SARS – CoV-2, από την περιοχή της Διομήδειας Ξάνθης”.

 

Την ίδια στιγμή στο νομό Ροδόπης δεν έχει υπάρξειακόμη επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύονται συνολικά 6 επιβεβαιωμένα κρούσματα, από τα οποία τα 2 είναι διασωληνωμένα στη Μ.Ε.Θ., ενώ άλλα 4 κρούσματα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Τα δύο στη ΜΕΘ πιθανόν να αφορούν σε αυτά που διακομίσθηκαν χθες από Ξάνθης.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΠΓΝΑ αναφέρει: “Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το ΠΓΝΑ έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.

Μέχρι σήμερα, Σάββατο 21.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά 6 επιβεβαιωμένα κρούσματα, από τα οποία τα 2 είναι διασωληνωμένα στη Μ.Ε.Θ., ενώ άλλα 4 κρούσματα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Τονίζεται πάλι, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας”.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…