Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δήμος Ξάνθης: Έκκληση στους πολίτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή με mail

Δήμος Ξάνθης: Έκκληση στους πολίτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή με mail

0

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακής στο δημαρχείο. Υπάλληλοι θα ενημερώνουν τους πολίτες στις εισόδους των υπηρεσιών για την τήρηση των μέτρων προστασίας

Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 στο Δήμο Ξάνθης με τη διοίκηση του Δήμου, της ΔΕΥΑΞ και υπηρεσιακών παραγόντων όπου αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

-Να μην ανασταλεί, επί του παρόντος, η λειτουργία καμίας υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης και της ΔΕΥΑ Ξάνθης. Η κατάσταση θα επανεκτιμάται διαρκώς.

-Κατά το χρονικό διάστημα αναστολής λειτουργίας του Κέντρου Πολιτισμού και του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, το προσωπικό τους να απασχοληθεί σε υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ενημέρωσης των δημοτών σχετικά με τις άκρως απαραίτητες συναλλαγές τους, ώστε να διασφαλίζεται, στο μέτρο του δυνατού, η υγεία και η ασφάλεια κοινού και εργαζομένων.

-Στην είσοδο των Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης  και στη ΔΕΥΑ Ξάνθης, θα υπάρχει προσωπικό που θα ενημερώνει για τα μέτρα ασφάλειας που πρέπει να λαμβάνουν οι πολίτες κατά τις συναλλαγές τους,  εντός των υπηρεσιών, τις αποστάσεις που θα πρέπει να τηρούν  και θα διαχειρίζεται τη σειρά προτεραιότητας, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και  συνωστισμός.

-Παρακαλούνται όλοι οι δημότες να περιορίζουν τις συναλλαγές τους στις απολύτως απαραίτητες και να επιλέγουν, για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων τους, τις δυνατότητες εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης και επικοινωνίας,  με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο στα email: menoumespiti@cityofxanthi.gr  και info@cityofxanthi.gr, είτε τηλεφωνικά στα: 15333 και 2541350801.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης,  απευθύνει  έκκληση προς όλους τους πολίτες, να μη προσέρχονται δια ζώσης στις υπηρεσίες του Δήμου και να αξιοποιούν τη  χρήση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, ώστε να διασφαλίζεται στο μέγιστο,  η υγεία των πολιτών και του προσωπικού του Δήμου Ξάνθης, καθώς η πρόληψη,  αυτή την ώρα, είναι σε πρώτη προτεραιότητα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σήμερα η 1η ανοιχτή διαβούλευση για το ΣΒΑΚ του δήμου Ξάνθης

Θα παρουσιαστεί η έννοια της βιώσιμης κινητικότητας και η ιστοσελίδα του ΣΒΑΚ και των ερωτ…