Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δικαίωση της Ξάνθης : Παίρνει πίσω τους -5 βαθμούς για το πιστοποιητικό!

Δικαίωση της Ξάνθης : Παίρνει πίσω τους -5 βαθμούς για το πιστοποιητικό!

0

Το Διοικητικό Εφετείο αποφάσισε την αναστολή της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ακριτικής ομάδας σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

Δικαιώθηκε η ΠΑΕ Ξάνθη από το Διοικητικό Εφετείο, στο οποίο είχε προσφύγει κατά της εισήγησης-γνωμάτευσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το Διοικητικό Εφετείο αποφάσισε την αναστολή της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ακριτικής ομάδας, σύμφωνα με την εισήγηση της ΕΕΑ για το θέμα της μετοχικής σύνθεσης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Ξάνθη, θα πάει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την Πέμπτη 12/3, και από τη στιγμή που δεν υφίσταται ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της, θα της επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που της αφαιρέθηκαν από το πειθαρχικό της Super League (οι υπόλοιποι επτά είναι για το ζήτημα της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας).

Επίσης, δεν τίθεται θέμα αποβολής της από το πρωτάθλημα, την οποία είχε ζητήσει από το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας ο Ολυμπιακός, χωρίς πάντως, να πετύχει τον στόχο του. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης του Συνεταιρισμού. Να σημειωθεί επίσης, ότι η απόφαση αυτή ισχύει μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αίτηση στο διοικητικό εφετείο, η οποία μπορεί να γίνει σε πολλούς μήνες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …