Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αναστολή εξυπηρέτησης κοινού με φυσική παρουσία στο δημαρχείο Τοπείρου

Αναστολή εξυπηρέτησης κοινού με φυσική παρουσία στο δημαρχείο Τοπείρου

0

Από σήμερα μόνο τηλεφωνικά η εξυπηρέτηση των πολιτών

Ο Δήμος Τοπείρου, θέτοντας ως προτεραιότητα την προστασία της υγείας και της ζωής των πολιτών και των εργαζομένων, ενημερώνει τους δημότες ότι από σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, αναστέλλει την εξυπηρέτηση του κοινού δια της φυσικής παρουσίας σε όλες τις υπηρεσίες, έως τη δημοσιοποίηση νεότερης ανακοίνωσης.

Η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται αποκλειστικά με τηλεφωνική επικοινωνία για να λαμβάνουν οδηγίες και με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την υποβολή αιτήσεων.

Θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου έτσι ώστε να ενημερώνονται εξειδικευμένα οι πολίτες για τον τρόπο με τον οποίο θα εξυπηρετηθούν.

Σχετικά ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ψεμματάς ενημερώνει: «παρακαλούνται θερμά οι πολίτες, να προσέρχονται στο Δημαρχείο ΜΟΝΟ για έκτακτες και επείγουσες ανάγκες, ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αποκλειστικά με ραντεβού, με τους αρμόδιους υπαλλήλους.

Υπενθυμίζεται ότι έχει παραταθεί η διόρθωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων σύμφωνα με το αρ. 51 του Ν.4647/2019 μέχρι την 30 Ιουνίου 2020. Οι διορθώσεις τ.μ. μπορούν να γίνουν και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα tetragonika.govapp.gr με την χρήση των κωδικών taxisnet.

Οι υπηρεσίες πρασίνου, καθαριότητας και συντήρησης υποδομών λειτουργούν κανονικά με γνώμονα ότι η βασική υποχρέωση είναι η λήψη κάθε μέτρου που απαιτείται, ώστε να εξασφαλίζονται οι εργαζόμενοι κατά την άσκηση των καθηκόντων τους  από κάθε κίνδυνο που μπορεί να απειλήσει την υγεία τους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…