Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ 200.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας από το ΥΠΕΣ στο δήμο Μύκης

200.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας από το ΥΠΕΣ στο δήμο Μύκης

0

Για την ημερήσια σίτιση άπορων και ευπαθών ατόμων, την απολύμανση κοινόχρηστων δημόσιων χώρων και κτιρίων, την συντήρηση και ανακαίνιση των παιδικών χαρών και πάρκων και την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού

 

Με 200.000 ευρώ χρηματοδοτεί το δήμο Μύκης το υπουργείο εσωτερικών, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις έκτακτες ανάγκες που έχει για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Με αφορμή την έγκριση του πόρου, ο δήμαρχος Μύκης σε ανακοίνωσή του αναφέρει: “Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο Παναγιώτη και για μια ακόμη φορά τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας , κ. Χαρδαλιά Νικόλαο, για την αμεσότητα των ενεργειών τους, την ευαίσθητη προσέγγιση και την στάση τους απέναντι μας. Μετά τα αιτήματα που θέσαμε χθες, 29 Μαρτίου 2020, κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού στην περιοχή
μας, με τίτλο «Προτεινόμενες Δράσεις και έργα του Δήμου Μύκης λόγω εξάπλωσης του κορωναοϊου covid19» η ανταπόκριση ήταν άμεση.
Σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 , σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο Παναγιώτη μας διαβεβαίωσε για την έγκριση χρηματοδότησης των μέτρων αυτών ύψους 200.000,0€.
Τα μέτρα αυτά αφορούν την ημερήσια σίτιση άπορων και ευπαθών ατόμων του Δήμου , την απολύμανση κοινόχρηστων δημόσιων χώρων και κτιρίων, οδών εντός των οικισμών , χώρων συγκέντρωσης των κάδων απορριμμάτων, την συντήρηση και ανακαίνιση των παιδικών χαρών και πάρκων του Δήμου μας και την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», στην καθαριότητα και ύδρευση για να μας υποστηρίξει στο δύσκολο έργο που κληθήκαμε να ασκήσουμε .
Ευχαριστούμε και πάλι θερμά .Χαιρόμαστε που είστε αρωγοί στο έργο μας και μας δίνεται δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να υπηρετούμε και να φροντίζουμε τους δημότες μας , ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες με τέτοιο τρόπο ώστε να περιορίσουμε την διασπορά του ιού και να αντιμετωπίσουμε την γενικότερη κατάσταση”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…