Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τον πρόδωσε η καρδιά του ενώ ψάρευε

Τον πρόδωσε η καρδιά του ενώ ψάρευε

0

60χρονος ερασιτέχνης ψαράς έχασε την ζωή του την ώρα που ψάρευε στην παραλία Μυρωδάτου

 Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατός του σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ν. Κιφνίδη – Είχε επιβαρυμένο ιστορικό με την καρδιά του αλλά αψήφησε το κρύο

 Με τη ζωή του πλήρωσε την αγάπη του για το ψάρεμα, ο 60χρονος ερασιτέχνης ψαράς από την Ξάνθη. Παρότι η υγεία του ήταν επιβαρυμένη επέλεξε να ασκήσει το αγαπημένο του χόμπι ψαρεύοντας ώρες μέσα στο κρύο στην παραλία Μυρωδάτου. Αλλά ….

Τον πρόδωσε η καρδιά του 

Ο 60χρονος πήγε για ψάρεμα την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου σε περιοχή της παραλίας Μυρωδάτου. Δεν είναι γνωστό πόση ώρα ψάρευε πάντως το απόγευμα της Τρίτης ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πήρε τηλέφωνο την κόρη του. Σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα η κόρη του και ο γαμπρός του από την Ξάνθη έσπευσαν στην περιοχή για να τον βρουν και να τον βοηθήσουν. Όμως ήταν πλέον αργά… Τον βρήκαν λιπόθυμο. Ειδοποιήθηκε το Λιμενικό και ο 60χρνος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Είχε επιβαρυμένο ιστορικό με την καρδιά του

Όπως μας  ανέφερε ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κιφνίδης που διενέργησε νεκροψία ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια. Συγκεκριμένα είχε επιβαρυμένο ιστορικό με την καρδιά του με ισχαιμικό επεισόδιο και στεφανιαία νόσο. Η έκθεσή του πολύ ώρα στο κρύο ήταν καθοριστικός παράγοντας στην πρόκληση της απώλειας των αισθήσεων και στη συνέχεια στον θάνατό του από ανακοπή.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας

Κατηγορήθηκε για απάτη Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στην Κομοτηνή, απ…