Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση Ξάνθη-ΠΑΟΚ

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση Ξάνθη-ΠΑΟΚ

0

Από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super Legaue

Ανακοινώθηκε από την Super League ότι η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης Ξάνθης και ΠΑΟΚ για την πολυϊδιοκτησία αλλά και το μετοχολόγιο της Ξάνθης, θα εκδικαστεί την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα την προσεχή Δευτέρα.

Μάλιστα, πέρα από την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ καλείται και η ΠΑΕ Ολυμπιακός που έχει κάνει τις σχετικές καταγγελίες. Τότε αναμένεται να παιχτεί το επόμενο επεισόδιο της πολύκροτης υπόθεσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε για τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 09:30, τις παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.: “Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η  οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ. 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της.”

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η  οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της.”

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: “Κατόπιν των υπ’ αριθ. πρωτ. 764 και 765/10-2-2020 καταγγελιών – προσφυγών σας, σας ενημερώνουμε ότι η εκδίκαση των υποθέσεων που φέρονται ενώπιον μας με την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 17ης-2-2020, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 9:30.”

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ έφτασε στο Φεγγάρι!

Τριανταμελής αποστολή πάτησε την κορυφή του όρους ΣΑΟΣ της Σαμοθράκης   Η τριανταμελή…