Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συνελήφθη συμμορία που παρίστανε το συνεργείο της ΔΕΗ στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη συμμορία που παρίστανε το συνεργείο της ΔΕΗ στην Αλεξανδρούπολη

0

Προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους επιχείρησαν να αποσπάσουν 50ευρα από δύο ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι δικαιούνται επιστροφή

Συνελήφθησαν το Σάββατο, στην Αλεξανδρούπολη, τέσσερα άτομα ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 34, 34, 27 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και απόπειρα απάτης.

Ειδικότερα, , αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους τέσσερις δράστες να κινούνται με αυτοκίνητο και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, το ίδιο πρωί, οι δράστες μετέβησαν σε πολυκατοικία στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο ένας 34χρονος εισήλθε στο εσωτερικό της και επιχείρησε να εξαπατήσει τους ενοίκους ενός διαμερίσματος, ηλικίας 80 και 78 ετών.

Συγκεκριμένα, προσποιούμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και προφασιζόμενος ότι οι ηλικιωμένοι δικαιούνται επιστροφή χρημάτων, επιχείρησε να τους αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιστροφή που δικαιούνται, αλλά δεν ολοκλήρωσε την πράξη του και διέφυγε.

Σημειώνεται ότι οι δύο από τους δράστες, ηλικίας 34 και 27 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες πράξεις.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…