Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στην Κομοτηνή η Φώφη Γεννηματά για την κοπή της βασιλόπιτας της τοπικής οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ

Στην Κομοτηνή η Φώφη Γεννηματά για την κοπή της βασιλόπιτας της τοπικής οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ

0

Τόνισε γιατί είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η κεντροαριστερά στη χώρα

 Τους ισχυρούς δεσμούς του ΚΙΝΑΛ αλλά και της ίδιας προσωπικά με την περιοχή της Θράκης ανέδειξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά από την Κομοτηνή, όπου βρέθηκε για την κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης τουκόμματος το Σάββατο το απόγευμα.

«Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή και εγώ προσωπικά και το Κίνημα Αλλαγής με τον βουλευτή μας, με τα στελέχη μας, αλλά και μια βαθειά παράδοση του ΠΑΣΟΚ. Και βεβαίως του πατέρα μου του Γιώργου Γεννηματά που είχε πραγματικά δείξει την αγάπη του στην πράξη για την ευρύτερη περιοχή και με έμαθε και εμένα να έχω αυτή την περιοχή σε πρώτη προτεραιότητα».

Η ίδια ασκώντας κριτική τόσο στη σημερινή κυβέρνηση όσο και την προηγούμενη τόνισε ότι: «μοναδική εγγύηση για την νέα αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος είναι μια ισχυρή κεντροαριστερά. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής για μια πραγματικά προοδευτική κανονικότητα» και συμπλήρωσε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι απαραίτητο σήμερα «για να ηττηθεί κάθε απόχρωση της συντήρησης, γιατί είναι κοινωνική ανάγκη, αφού η κεντροαριστερά είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να κάνει την κοινωνία ισχυρή , τη χώρα να σταθεί στα πόδια της και γιατί χρειάζεται μια πραγματική προοδευτική κανονικότητα και όχι η επίπλαστη της ΝΔ».

Την πρόεδρο του κόμματος κατά την κοπή της βασιλόπιτας συνόδευαν οι βουλευτές Ιλχάν Αχμέτ και Μπαράν Μπουρχάν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…