Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ο Πασχάλης Συριτούδης νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ

Ο Πασχάλης Συριτούδης νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ

0

Ο μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντής της Ορεστιάδας διατήρησε το βαθμό του ταξιάρχου κατά την κρίση στην ΕΛΑΣ και διαδέχεται τον αποστρατευθέντα Ν. Μενεξίδη

Ο Πασχάλης Συριτούδης αναλαμβάνει Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και διαδέχεται τον αποστρατευθέντα Νικόλαο Μενεξίδη. Σε συνέχεια των κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία ο μέχρι σήμερα Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης αναλαμβάνει την θέση Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κι έτσι η Π.Ε. Έβρου συνεχίζει να παρέχει τον επικεφαλής στην κεντρική διοικητική θέση της ΕΛΑΣ στην περιφέρειά μας.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως ο Πασχάλης Συριτούδης διατηρεί τον βαθμό του Ταξίαρχου, αναλαμβάνοντας ωστόσο νέα καθήκοντα.

Το όνομα του Πασχάλη Συριτούδη και η νέα θέση που αναλαμβάνει συγκαταλέγεται ανάμεσα σε 70 τοποθετήσεις-μετακινήσει ταξιαρχών στο πλαίσιο των κρίσεων, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Τη θέση του ως Διευθυντή Αστυνομίας Καβάλας διατηρεί ο Ιωάννης Καραμανλής, που διετέλεσε αστυνομικός διευθυντής και στη Δ.Α. Ξάνθης πριν μετακινηθεί στην Καβάλα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…