Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το Κολυμβητήριο θα λειτουργήσει τον Οκτώβριο του 2020

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το Κολυμβητήριο θα λειτουργήσει τον Οκτώβριο του 2020

0

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Κ.Ο.Ξ.

Την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Ξενοδοχείο LE CHALET, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, και τίμησε τους αθλητές και τις αθλήτριες, που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξάνθης, κος. Εμμανουήλ Τσέπελης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ξάνθη για όλους», κος. Σάββας Μελισσόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κος. Τιμούρ Χουσεΐν Ογλού, και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ξάνθης, κος. Ιωάννης Ιερόπουλος, καθώς και πολλοί φίλοι, μέλη και αθλητές του συλλόγου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΞ, κος. Απόστολος Μουτουσίδης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, που τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια εορταστική εκδήλωση του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης. Επιπλέον, ευχαρίστησε την αθλητική οικογένεια του ΚΟΞ (αθλητές, παράγοντες, προπονητές, γονείς) για τη συνεργασία και τη σκληρή δουλειά εκ μέρους τους, που είχε ως συνέπεια να λειτουργήσει με αξιοπρέπεια τα τελευταία 5 δύσκολα χρόνια «της κολύμβησης» στην πόλης μας. Αναφέρθηκε στην εκδήλωση για τον «εορτασμό» των πέντε χρόνων από την οριστική παύση λειτουργίας του κολυμβητηρίου μας και ζήτησε επιτακτικά από τη νέα δημοτική αρχή την άμεση επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης  Τσέπελης, που πήρε στη συνέχεια το λόγο,  ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες της Ξάνθης και τον κόσμο της κολύμβησης της πόλης μας για την ταλαιπωρία, που υπέστη τα τελευταία 10 χρόνια, και δεσμεύτηκε για την άμεση λειτουργία του κολυμβητηρίου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Τον Οκτώβριο του 2020 θα είναι έτοιμο το κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο αλλά και το δεύτερο ανοιχτό, που θα ετοιμάσουμε στον προαύλιο χώρο του υπάρχοντος, για να σας υποδεχθεί».

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ξάνθη για όλους», Σάββας Μελισσόπουλος, εξέφρασε με τη σειρά του τις επιφυλάξεις του για την τήρηση της υπόσχεσης του δημάρχου στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς και τους προβληματισμούς του για τη χρησιμότητα ενός δεύτερου ανοιχτού κολυμβητηρίου στον ίδιο χώρο με το παλαιό.

Στη συνέχεια έγινε ένας απολογισμός από τη γραμματέα του συλλόγου κα Μαρία Ροδοπούλου, στις σημαντικές διακρίσεις των αθλητών του ΚΟΞ τη χρονιά που πέρασε. «Ο σύλλογος μας έλαβε μέρος σε συνολικά 17 διοργανώσεις κολύμβησης (Ημερίδες, διασυλλογικούς αγώνες, Τεστ Ταχυτήτων, Πανελλήνιους) και συγκέντρωσε 30 μετάλλια ( 5 Χρυσά, 13 Ασημένια και 12 Χάλκινα), προκρίσεις, όρια και 2 συμμετοχές στους Πανελλήνιους αγώνες του 2019. Επίσης ήδη δύο αθλητές του συλλόγου μας έπιασαν τα όρια για τους Πανελλήνιους αγώνες του 2020.»

Τέλος δόθηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλους τους αθλητές του συλλόγου και στους προπονητές ως επιβράβευση της δύσκολης προσπάθειας, των τελευταίων 5 χρόνων, με το κλειστό κολυμβητήριο της πόηλς μας.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με τη λαχειοφόρο αγορά και τα πλούσια δώρα που κέρδισαν πολλοί τυχεροί καθώς και με την ευχή όλων, το 2020 να είναι η χρονιά της κολύμβησης για την Ξάνθη

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο LE CHALET.

  • Όλα ήσυχα, ήρεμα στη Σμίνθη Ησυχία, ηρεμία και κανονικότητα υπήρξε στο τζαμί της Σμίνθης τ…
  • Πρόσωπα & Γεγονότα, Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

    Δήμος δικαίου Ένα ζήτημα δικαίου για τους δημότες πρέπει να εξετάσει άμεσα ο δήμος Ξάνθης …
  • Πρόσωπα & Γεγονότα, Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

    «Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος Λοβέρδου «Δημοκράτες» είναι το όνομα του κόμματος που α…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …